Sol for millioner

Dansk underholdningsprogram fra 2019

I det nye underholdningsprogram ’Sol for millioner’ følger vi en række danske ejendomsmæglere, som lever af at sælge eksklusive boliger til solhungrende og pengestærke kunder i Marbella på den spanske solkyst. Ejendomsmæglerne lever selv en tilværelse i luksus, præget af dyre biler og endeløse fester, men er samtidig i benhård konkurrence om kunderne for ikke at blive vippet af ejendomsmæglertronen. 

I ’Sol for millioner’ følger vi ejendomsmæglerne på arbejde, når de fremviser unikke luksusvillaer til interesserede købere, som tæller flere kendte danskere på jagt efter det perfekte hus i solen. Men karrieren skal også forenes med familielivet. Og det er på ingen måde let, når man altid skal stå på spring for kunderne, og når der skal rykkes hurtigt på nye sager, så konkurrenterne ikke løber med gevinsten. 

Der er altid hård kamp om kunderne, som til gengæld forstår at stille til tider vanvittige krav til boligerne. Men ejendomsmæglerne gør alt for at imødekomme ønskerne, så deres forretning kan vokse sig endnu større.  

Vi er også med ude på de mange golfbaner, hvor der løbende laves nye forretningsaftaler, og hvor der mingles med bl.a. en tidligere US Open-vinder, ligesom vi også gæster de luksuriøse cocktailparties og tager med på opdagelse i de fantastiske omgivelser i Marbella på jagt efter den næste luksusvilla.  

’Sol for millioner’ tager os med ind i en verden af luksus, som kun de færreste kender til, og allerede i første program besøger vi en kæmpevilla på 4500 kvadratmeter, der er til salg for over en halv milliard danske kroner! 

 

Foto: Dror Kasinsky

Ejendomsmæglerne

Vises her:
Klik på kanallogoet for at læse mere om kanalen

PREMIERE: 
Tirsdag den 29. januar kl. 21.00
PRODUKTIONSSELSKAB: 
Blu
SENDEDAG: 
Tirsdag kl. 21.00