Ex on the Beach - Danmark

Dansk realityprogram fra 2019.  

 

Endelig er det internationale og vildt populære realityprogram ’Ex on the Beach’ tilbage på Kanal 4 og Dplay med en spritny, dansk sæson, hvor der kommer fuld knald på kærestekonflikterne, temafesterne og lagengymnastikken! Vi skal møde otte nye singler, som alle er på jagt efter kærligheden, men allerede nu står én ting klart: det bliver vildere, vådere og mere vanvittig end nogensinde før! 

 

Under den bagende sol på paradisøen Mauritius flytter otte smukke, unge singler ind i en helt ny luksusvilla med vidt forskellige håb og drømme for deres ophold. Hvor nogen er kommet for at finde kærligheden, og måske endda den eneste ene, så har andre ikke meget andet på dagsordenen end at få deres livs fest og skabe en masse nye bekendtskaber. 

 

Men som altid, så lurer dramaet lige om hjørnet i ’Ex on the Beach’. Nede på stranden står en stribe af deltagernes ekskærester klar til at invadere villaen og skabe mest mulig ravage i forsøget på enten at genvinde den eneste ene, som endte med at stikke af, eller fortælle en sandhed eller to til ekskæresten, som fortjener nogle verbale øretæver – eller måske endda selv at få jalousien at føle.  

 

I takt med, at der lukkes op for følelser og sprutflasker, så sidder følelserne nemlig også lynhurtigt udenpå tøjet, og så er der dømt fuld knald på kærestedramaet og intrigerne i de billedskønne omgivelser! Én efter én, så vil tidligere flammer, hungrende fuckbois og umættelige mandeædere stige op af det forræderisk smukke blå ocean, og så livets ulidelige lethed bliver sat alvorligt på prøve.  

 

For i ’Ex on the Beach’ kan alt ske! 

 

 

Foto: Nicolas Tobias Følsgaard.

Singler
Gruppebilleder

Vises her:
Klik på kanallogoet for at læse mere om kanalen

PREMIERE: 
Søndag den 17. marts kl. 22.00
PRODUKTIONSSELSKAB: 
Metronome
SENDEDAG: 
Søndag-tirsdag kl. 22.00