Beauty Bosserne

Dansk reportageprogram fra 2019

I ’Beauty Bosserne’ går vi helt tæt på seks af Danmarks største personligheder indenfor skønhedsindustrien, som alle har etableret og driver deres egen beauty-forretning. ’Beauty Bosserne’ er både venner og rivaler, og de lever et kulørt liv med fuld knald på karrieren i forsøget på at få flere kunder og lande den næste store forretningsaftale! 

I programmet oplever vi de seks forretningskvinder og -mænd helt uden filter, mens de nyder livet på toppen af branchen og konstant kæmper for at holde sig relevante, varetage forretningen og ikke mindst bevare deres plads i rampelyset. Ét af bossernes vigtigste redskaber er de sociale medier, som fylder meget i både deres forretningsstrategier og arbejdsdage - og vi er med, når bosserne er ude for at tiltrække nye følgere, som igen kan være med til at øge fokus på deres brands. 

En af ’Beauty Bosserne’ er Mascha Vang, der krydser broer for kærligheden, selvom det nogle gange udfordrer hendes veletablerede millionforretning. En forretning, der har gjort hende til en af Danmarks allerstørste bloggere! 

Skønhedsdronningen Irina ”The Diva” Olsen er også med og tager undervejs i programmerne sin forretning til nye højder, alt imens hun privat står over for store, livsændrende begivenheder. 

Vi møder også smykkeeksperten Mai Manniche, der må skrue bissen på for at holde familievirksomheden relevant og eksklusiv. Indehaveren af luksusbrandet ’RazSpa’, Rasmus Bjørn Andersen, sætter alle segl til i både ind- og udland for at sikre sit beauty-levebrød, inden han skal jonglere livet som både selvstændig og far. 

Makeup-artisten Camilla Frederikke forsøger at finde nye forretningsveje, som vil imponere hendes knap 300.000 abonnenter på YouTube, så hun kan få endnu bedre fat i udlandet. Skønhedsentreprenøren Nadia Jun jagter på samme måde international udvidelse af familiens øjenvippeprodukter, så hun én gang for alle kan slå sig fast som en vaskeægte beauty-boss. 

Alle seks bosser har ben i næsen og attitude. Dét kommer også tydeligt til udtryk i programmerne, som giver et underholdende og fascinerende indblik i en hektisk skønhedsverden.  

Men bag den hårde facade er der også plads til kærlighed og familie, og vi følger bossernes både op- og nedture, når de skal forsøge at få forretning og familie til at gå op i en højere enhed.

 

Foto: Per Arnesen

Beauty Bosserne
Programbilleder

Vises her:
Klik på kanallogoet for at læse mere om kanalen

PREMIERE: 
Mandag den 21. januar kl. 21.00
PRODUKTIONSSELSKAB: 
Blu
SENDEDAG: 
Mandag kl. 21.00