28. oktober 2016

Peter Falktoft og Rikke Hørlykke er nye værter på Kanal 5

Alle værterne er vilde med tv-konceptet Spartan, der nu for første gang afvikles uden for USA, og for Peter Falktoft var der ingen tvivl om, at han ville være en del af det:

- Jeg har selv rigtig gerne villet løbe Spartan-løbet, så da jeg blev spurgt, om jeg ville være ekspert på programmet, tænkte jeg bare, det skal jeg.

Spartan er actionpacked underholdning, som foregår i den vilde danske natur. 20 femmands-hold dyster om, hvem der kommer hurtigst igennem Danmarks største forhindringsbane. Det kræver mod, råstyrke, udholdenhed, vilje og ikke mindst masser af samarbejde. Hvert hold har dets helt egen unikke historie, og de har hver især deres helt egen grund til at deltage. Vinderholdet bliver de første Spartans uden for USA. Programmet bygger på det amerikanske Spartan Race – Ultimate Team Challenge. Og det er baseret på den OCR-trend, der har været støt voksende de sidste fem år.

- Det er jo helt vildt, at det lykkedes os at være de første til at få et af USA’s mest hardcore tv-shows til Danmark, det bliver vildt og råt, og vi kan ikke vente, til det rammer skærmen til foråret.” siger kanalchef I Discovery Networks Danmark, Anne Garlichs.

Spartan er en hold-udfordring; du kan simpelthen ikke vinde banen på egen hånd. Det er derfor ikke givet, at det hold med de fysisk stærkeste deltagere også er dem, der klarer banen hurtigst. Til det siger Peter Falktoft:

- Seerne kan glæde sig til noget seværdigt tv. Det er usandsynligt smukt her ved Arresø, hvor vi optager, og produktionen har bygget nogle virkelig flotte forhindringer. Jeg er meget imponeret. Programmerne kan ses af alle, hvad enten du er til underholdning, sport eller naturprogrammer.

Optagelserne til Spartan begynder i dag i Arresø ved Frederiksværk og fortsætter de næste fem dage. Det er stadig muligt at komme med som tilskuer.

Nyhedsbrev

Ja tak, jeg vil gerne modtage jeres nyhedsbrev!
Udfyld felterne herunder, så vil du fremover modtage de vigtigste nyheder fra Discovery Networks Danmark.
Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, accepterer du vores samtidig vores privatlivspolitik.