09. oktober 2017

Landskamp mest sete Kanal 5-program nogensinde

Da fodboldlandsholdet i aftes spillede 1-1 mod Rumænien i Parken, så ca. 1 mio. seere (personer 3+ år) med på Kanal 5. Dermed blev kampen den mest sete udsendelse nogensinde på Discovery Networks Danmarks mange kanaler. 

Kanal 5 har i den grad etableret sig som fodboldlandsholdets hjemmebane. 1-1-kampen mod Rumænien i aftes i Parken blev set af ca. 1 mio. danskere, hvilket er rekordmange. Aldrig før har så mange set med hos Kanal 5 eller andre af Discoverys kanaler. Fodboldlandsholdets to kampe i sidste uge bidrog samtidig markant til, at Kanal 5 fik sin bedste uge nogensinde målt på seerandele. 

”Vi har hele tiden været glade for vores rettigheder til fodboldlandsholdets kampe. Men det er klart, at glæden og stoltheden bliver større med de seertal. At få 1 million seere for første gang er en fantastisk milepæl for os, og faktisk bliver kampen mod Rumænien vores mest sete udsendelse nogensinde. At slutstillingen i Danmarks pulje så betyder, at vi og seerne får yderligere to play off-kampe på Kanal 5, er selvfølgelig en fantastisk bonus”, siger Christian Kemp, adm. direktør i Discovery Networks Danmark.

Play off-kampene spilles 9.-11. november samt 12.-14. november. Der trækkes lod til play off-kampene d. 17. oktober.

Bedste uge nogensinde for Kanal 5

Fodboldlandsholdets kampe mod Rumænien i går og mod Montenegro torsdag bidrog sammen med programpremierer som ”Brygmann og Krigsveteranerne” til, at ugen blev bedste nogensinde for Kanal 5 målt på seerandele. Den gennemsnitlige kommercielle seerandel endte på 16,8% (personer 21-50 år). Samtidig blev ugen den næstbedste for Discovery som tv-gruppe: 26,3% (personer 21-50 år) blev den kommercielle seerandel på tværs af ugen.

Nyhedsbrev

Ja tak, jeg vil gerne modtage jeres nyhedsbrev!
Udfyld felterne herunder, så vil du fremover modtage de vigtigste nyheder fra Discovery Networks Danmark.
Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, accepterer du vores samtidig vores privatlivspolitik.