20. marts 2017

Discovery har de bedste fodboldkampe

Discovery Networks står rigtig stærkt, når det gælder danskernes fodboldsening. Tre af de fem mest sete fodboldkampe i år på dansk tv har således været vist på Kanal 5 med fredagens Europa League opgør mellem Ajax-FC København i top med 398.000 seere (personer 3+), hvilket er 100.000 mere end MTG’s hidtil mest sete fodboldkamp, 6-1-kampen mellem Barcelona og Paris Saint-Germain.

Anden mest sete kamp i år var samme opgør, men på FC Københavns hjemmebane med 319.000 seere (personer 3+). Hertil kommer de danske seeres favorithold, det danske herrelandshold, som i 2016 stod for syv ud af de ti mest fodboldkampe på dansk tv.


Ajax – FC København blev årets mest sete kamp på Kanal 5


FC København sikrede sig et godt udgangspunkt på hjemmebane i sidste uge, da de besejrede Ajax og Kasper Dolberg med 2-1 i Europa League, og kampen blev tæt fulgt af de danske seere på Kanal 5.

Ståle Solbakkens jagt mod Europa League-kvartfinalerne i Amsterdam fredag aften blev dog set af endnu flere danskere, der forhåbningsfulde fulgte med på Kanal 5. Hele 398.00 seere (personer 3+) så med, og det blev dermed årets mest sete kamp på Kanal 5 og årets bedste dag for Kanal 5 i det hele taget. Set med danske briller var det samlede 3-2 nederlag til københavnerne en skuffelse, selvom der dog var en lille glæde i Kasper Dolbergs succes; en succes han forhåbentligt tager med på landsholdet, når de den 26. marts spiller ude mod Rumænien i VM Kvalifikationen. Kampen sendes ligeledes på Kanal 5.

Nyhedsbrev

Ja tak, jeg vil gerne modtage jeres nyhedsbrev!
Udfyld felterne herunder, så vil du fremover modtage de vigtigste nyheder fra Discovery Networks Danmark.
Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, accepterer du vores samtidig vores privatlivspolitik.