26. oktober 2017

Bubber spørger om alt

Research for åben skærm. Det er bogstavelig talt, hvad Bubber kaster sig ud i, når han i en helt ny programserie på Kanal 5, skal møde otte kendte danskere, der alle har trukket overskrifter i medierne. Han aner nemlig ikke, hvem han skal møde og finder først ud af det i det øjeblik, hans bind for øjnene falder. Herefter har Bubber præcis to dage til at gå på jagt i de kendtes allerdybeste hemmeligheder.

Bubber er måske Danmarks mest nysgerrige mand. Ingen kan på samme måde som ham spørge om de mest ømtålelige emner – og tilmed få svar. Og det kommer ham til gode, når han i den helt nye programserie på Kanal 5 ’Blind tillid med Bubber’, bogstavelig talt skal researche for åben skærm. Her er intet tilrettelagt, og Bubber har på forhånd ingen ide om, hvad der venter ham og hans kamerahold. ’Blind tillid med Bubber’ har premiere torsdag 12. oktober kl. 20.00 på Kanal 5.

”Ja, jeg er kriminel”

I hvert programafsnit starter Bubber fordomsfrit med bind for øjnene. Han ved derfor ikke, hvem han skal møde, hvor han skal hen, eller hvad han skal opleve. Til gengæld må han spørge om ALT, når han møder den kendte. Når først bindet ryger af, ryger filtret også – og Bubber får på sin helt egen og ærlige facon gravet dybt i de historier, der har trukket overskrifter i medierne.

”Ja, jeg er kriminel,” er blot noget af det, som Bubber får Don Ø til at erkende, når han med oprigtig nysgerrighed går til den tidligere FCK-boss. Bubber tilbringer to dage med Don Ø og spørger helt åbent om alt fra karriere og skandaler til ensomhed, venskaber og sex. Seerne kommer derfor helt tæt på Don Ø og ser sider af manden, som vi aldrig før har set. Bubber får svar på spørgsmål, som ingen andre tør stille – såsom "Hvornår og hvorfor har du sidst grædt?" og "Har du nogensinde været utro?"

I programserien kommer Bubber desuden i badekar med komikeren Torben Chris og går helt tæt på Sanne Salomonsens dårlige anmeldelser og hendes blodprop. Og så spørger han arkitekt og TV-vært Eva Harlou om utroskab og forholdet til Martin Jørgensen.

Tillid er nøglen

Blind Tillid er en række utraditionelle portrætprogrammer, der bringer helt nye sider af kendte danskere frem i lyset. Det er både tankevækkende og til tider pinligt, når Bubber stiller de spørgsmål, mange brænder inde med:

”Når man som jeg er god til at vade direkte ind i folk med træsko på, så gør man det måske også lidt nemmere for folk at åbne op. Og så tror jeg, at nøglen er tillid. Jeg viser altid folk min fulde tillid, for det gør, at de får lyst til at åbne op og fortælle deres historie,” fortæller Bubber.

Ifølge Anne Garlichs, programdirektør hos Discovery Networks Danmark, er Bubbers bramfrihed lige præcis det, som får seerne tættere på end nogensinde før:

”’Blind tillid med Bubber’ er et program, hvor vi vender det traditionelle portrætformat på hovedet. Bubber ved ingenting på forhånd og har kun sin naturlige spørgelyst og nysgerrighed at arbejde ud fra. Derfor er han den helt rigtige vært - han skaber et uforudsigeligt spændingsfelt, som er med til at give et mere nært og anderledes portræt af de kendte. Alle danskere har set Bubber på skærmen, men denne gang er han mere bramfri og tager seerne tættere på end nogensinde før,” siger Anne Garlichs, programdirektør i Discovery Networks Danmark.

’Blind tillid med Bubber’ sendes i otte afsnit og har premiere torsdag d. 12. oktober kl. 20:00 på Kanal 5 og på Dplay.

For yderligere information eller interview, kontakt venligst

Anne Mette Scharling, Annemette.scharling@gknordic.com, 30281774 

Nyhedsbrev

Ja tak, jeg vil gerne modtage jeres nyhedsbrev!
Udfyld felterne herunder, så vil du fremover modtage de vigtigste nyheder fra Discovery Networks Danmark.
Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, accepterer du vores samtidig vores privatlivspolitik.