Team Ninja Warrior Danmark

Verdens vildeste forhindringsbane er tilbage. Og i år bliver det endnu vildere.

Når Danmarks sejeste mænd og kvinder i år kaster sig ud i banens forhindringer, kæmper de ikke kun for at overvinde banen. De kæmper også mod hinanden. Og de kæmper i skarp konkurrence mod udvalgte deltagere fra sidste års dyst.

Kanal 5 tager sidste efterårs bragende succes ”Danmarks Ninja Warrior Danmark” til nye højder, når verdens vildeste forhindringsbane vender tilbage – med et twist. I år kæmper deltagerne nemlig mod hinanden i hold bestående af tre personer – to mænd og en kvinde. Og det giver den i forvejen intense konkurrence på banen endnu mere nerve.

12 holdkaptajner, der alle prøvede kræfter med banens sværhedsgrad sidste år, har fået lov til at sætte deres egne hold. Derudover stiller 12 helt nye hold også op til at start. Alle er de toptrænede og tændte på at tage kampen op. Hold mod hold kæmper de mod hinanden i et benhårdt udskillelsesløb, så der til sidst blot står tre hold i den store finale.

Pelle Hvenegaard og Kian Fonoudi kommenterer kompetent deltagernes konkurrence på banen, mens en godt gravid Christiane Schaumburg-Müller sørger for at tage imod de deltagere, der skulle dumpe undervejs.

Team Ninja Warrior er en amerikansk videreudvikling af det originale japanske tv-fænomen ”Sasuke”. Team Ninja Warrior gik i januar første gang i luften i USA, og Danmark bliver det første land uden for USA, der får premiere på denne videreudvikling. 

Deltagere
Reportagebilleder
Kanal: 
KAN OGSÅ SES PÅ: 
PREMIERE: 
4. september
PRODUKTIONSSELSKAB: 
Nordisk Film
SENDEDAG: 
Torsdag
PRESSE: