13. november 2017

Ny landsholdsrekord

Der var rekordmange seere, da Danmark og Irland lørdag tørnede sammen i den første af to play off-kampe om at komme til VM i Rusland i 2018. Hele 1.060.000 seere (personer 3+) fulgte med på Kanal 5, og dermed bliver kampen det mest sete program nogensinde for Discovery Networks Danmark.

 

Christian Eriksen og det øvrige landshold har for alvor fået tag i de danske fodboldfans. Tre udsolgte hjemmekampe i træk er det blevet til, og også hjemme i stuerne er opbakningen stærk. Lørdag blev det nemlig til en ny seertalsrekord for fodboldlandsholdet, da Danmark spillede den første af to altafgørende kampe om kvalifikation til VM i Rusland mod Irland. Kampen blev set af 1.037.000 seere i målgruppen af danskere over 3 år.

 

”Vi er ovenud begejstrede for de flotte seertal til Danmark – Irland. For Kanal 5 og Discovery er det en kæmpe milepæl, at vi for første gang nogensinde har mere end 1 million seere til et program. Danskerne har i den grad taget Kanal 5 til sig som fodboldlandsholdets hjemmebane. Vi håber selvfølgelig, at mindst lige så mange følger med i morgen, når Eriksen og co. forhåbentligt sikrer billetterne til sommerens VM i Rusland,” siger Christian Kemp, adm. direktør, Discovery Networks Danmark.

 

Det er første gang, at der er mere end 1 million seere til et Discovery-program. Den hidtidige rekord var på præcist en million seere og faldt til kampen mellem Danmark og Rumænien søndag d. 8. oktober.

 

Kanal 5 sender også returkampen mod Irland. Det sker i morgen, tirsdag d. 14. november fra kl. 18.00 direkte fra Dublin. Kampstart er kl. 20.45. Kampen kan selvfølgelig også streames på Eurosport Player eller Dplay.

 

Nyhedsbrev

Ja tak, jeg vil gerne modtage jeres nyhedsbrev!
Udfyld felterne herunder, så vil du fremover modtage de vigtigste nyheder fra Discovery Networks Danmark.
Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, accepterer du vores samtidig vores privatlivspolitik.