04. september 2017

Landskamp gav Kanal 5 bedste uge nogensinde

Landsholdets flotte 4-0 sejr fredag over de polske favoritter blev en seersucces for Discoverys Kanal 5. Ikke bare fik Kanal 5 sin bedste dag nogensinde målt på seerandel – hele ugen blev også Kanal 5’s bedste nogensinde. 

Siden grundlæggelsen i 2004 har Kanal 5 støt og roligt vokset sig større. Den forgangne uge præsenterede et foreløbigt højdepunkt, da fodboldlandskampen mellem Danmark og Polen tiltrak ikke færre end 755.000 seere (A3+). På tværs af hele dagen fik Kanal 5 med landsholdets 4-0 sejr i Parken en samlet kommerciel seerandel på 36,7 %, og var således den klart største kommercielle kanal i Danmark. 

Samtidig bidrog landskampen sammen med nye egenproduktioner som lørdagsunderholdningen i Studie 5 til, at Kanal 5 også fik sin højeste seerandel på tværs af en uge nogensinde. I den kommercielle målgruppe (15-50 år) var seerandelen på 13,8 for Kanal 5.

”Lige som resten af landet er vi fuldstændig begejstrede for landsholdets 4-0 sejr over Polen. Samtidig glæder vi os meget over, at kombinationen af Kanal 5, underholdning og landsholdet fungerer så godt. Derfor ser vi også frem til i aften, som byder på både landsholdsfodbold og underholdning på Kanal 5. Først viser vi Danmark ude mod Armenien, og derefter er der premiere på vores helt nye underholdningsprogram, 5. gear, hvor vi får at se, hvordan kendte reagerer, når de kommer bag rattet i vilde stunts og hæsblæsende ræs”, siger Anne Garlichs, VP content and Programming, Discovery Networks Danmark.

Også Discoverys sportschef, Anders Bay, var en glad mand efter den flotte kamp i Parken fredag:

”Det blev en helt igennem elektrisk aften i Parken – og forhåbentlig også hjemme foran skærmene. Det danske landshold er en af juvelerne blandt vores rettigheder. Intet kan samle seerne med samme kraft som landsholdet, hvis først resultaterne rammer skiven. Jordskælvssejren over Polen betyder, at vi nu ser ind i efteråret med optimisme. Det var et kvantespring i den rigtige retning”, siger Anders Bay, sportschef, Discovery Networks Danmark.

Nyhedsbrev

Ja tak, jeg vil gerne modtage jeres nyhedsbrev!
Udfyld felterne herunder, så vil du fremover modtage de vigtigste nyheder fra Discovery Networks Danmark.
Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, accepterer du vores samtidig vores privatlivspolitik.