20. december 2018

Discovery er klar: Ambitiøst setup for PGA TOUR er på plads

Om få uger går det løs med PGA TOUR på Eurosport 2 og GOLFTV, når Discovery Networks Danmark overtager rettighederne til turneringen. Allerede fra 4. januar kan seerne opleve den første turnering fra naturskønne Maui – både på Eurosport 2 og GOLFTV. Kommenteringen foregår på dansk og blandt eksperterne er Søren Hansen.

Efter at have købt rettighederne til PGA TOUR fra 2019, har Discovery Networks Danmark nu hele setuppet på plads. Rettighederne bringes massivt i spil både på Discoverys stærkeste sportsbrand, Eurosport, og den nye streamingtjeneste for dedikerede fans, GOLFTV. 

På Eurosport 2 vises ca. fire timers golf hver torsdag og fredag. Derudover viser Eurosport 2 også mindst fire turneringer i fuld længde. Heraf er Players Championship og Fedex Cup de to, mens de sidste turneringer til Eurosport 2 mangler at blive udvalgt. Det bliver til i alt ca. 370 timers fjernsyn på Eurosport 2 med verdens bedste golfspillere fra verdens smukkeste baner.

Den første udsendelse er fra midnat d. 4. januar, hvor årets første turnering, Tournament of Champions, starter. Turneringen vises i fuld længde både på Eurosport 2 og GOLFTV. Alle turneringer på PGA TOUR vises i fuld længe på GOLFTV. Her vil fans af golfsporten også kunne opleve et arkiv med tidligere turneringer, tips og tricks fra Tiger Woods (fra Q2 2019) og meget mere.

Det danske setup på den største golfturnering i verden er ambitiøst. Alle turneringerne vises med dansk kommentering. Det giver i alt ca. 170 danske kommenteringer på GOLFTV og 370 timer på Eurosport 2 gennem året. 

”Vi går helhjertet ind i formidlingen af golf til det danske publikum. Derfor er det også en stor prioritet for os at kunne formidle turneringerne på Eurosport 2 og GOLFTV med danske kommentatorer. Det giver nærvær og vi sikrer, at seerne oplever et dansk og forståeligt perspektiv på spillernes præstationer og turneringerne generelt, selvom streamingtjenesten er global.” fortæller Anders Antonsen, nordisk sportschef og COO i Discovery Networks Danmark.

Det danske team af eksperter og kommentatorer

For at sikre dansk kommentering på så mange turneringer, har Discovery Networks Danmark sammensat et bredt og stærk team af kommentatorer og eksperter:

Søren Hansen: Ekspert og medkommentator

Andreas Hartø: Ekspert og medkommentator

Jeppe Huldahl: Ekspert og medkommentator, stadig aktiv golfspiller

Mark Haastrup: Ekspert og medkommentator, stadig aktiv golfspiller 

Anders Sigdal: Kommentator

Morten Buckhøj: Kommentator

Thomas Troels-Schmit: Kommentator

Jesper Knudsen: Hovedkommentator og redaktør på GolfTV

Søren Hansen er med på PGA TOUR-holdet

Som det fremgår kommer Søren Hansen til at fungere som ekspertkommentator på de største turneringer på PGA TOUR. Ikke overraskende, så er Anders Antonsen, nordisk sportschef og COO i Discovery Networks Danmark, begejstret over at kunne præsentere Søren Hansen og resten af holdet:

”Søren Hansen er en af de største danske golfspillere gennem tiderne. Han har været blandt de 50 bedste spillere i verden, repræsenteret Europa i Ryder Cup og har flere store sejre i bagagen. Med sin store erfaring og viden om spillet har han mange gode anekdoter, som kan hives frem til de største turneringer. Så vi er mildt sagt meget glade for at have Søren Hansen med på vores i øvrigt meget stærke hold af kommentatorer og eksperter.” 

Søren Hansen selv var ikke i tvivl om, at han gerne ville være en del af holdet, når Discovery Networks Danmark blænder op for PGA TOUR efter nytår:  

”Med spændende ændringer i turneringprogrammet og Discoverys nytænkende formidling af den største golf tour i verden, PGA TOUR, glæder jeg mig til at formidle og udvikle et premium produkt ud i de danske stuer. Når en så seriøs “medspiller” som Discovery sikrer sig rettigheden til en tour i stærk udvikling, er der lagt i støbeskeen til en spændende og underholdende tid for golfsporten som helhed - og for de mange seere på GOLFTV verden over.” udtaler Søren Hansen

Foto: Andrew Redington/Getty Images

Nyhedsbrev

Ja tak, jeg vil gerne modtage jeres nyhedsbrev!
Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev med de vigtigste nyheder fra Discovery Networks Danmark. Det indeholder primært corporate nyheder og informationer om vores forretning og annonceringsmuligheder. For at modtage pressemeddelelser med mere programspecifikke informationer, kan du tilmelde dig på vores pressesite her
Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, accepterer du vores samtidig vores privatlivspolitik.