LEDIGE JOBS

Vi har i øjeblikket ingen ledige stillinger.

VORES AFDELINGER

Hos Discovery Networks Danmark er vi cirka 130 medarbejdere og vores dagligdag er præget af dynamik, uformel tone og højt tempo. Discovery Networks Danmark er fordelt på to adresser i Danmark:

H.C. Andersens Boulevard i hjertet af København holder følgende afdelinger til:

Salg

Vi er en kommerciel virksomhed, som får en del af vores indtægter gennem annoncesalg primært på tv, men også på digitale platforme. Under salgsafdelingen er også vores tv-plannerafdeling, som håndterer og planlægger annoncørernes kampagner.

Distribution

Vores andet indtægtsben er vores distributionsaftaler med de danske tv-distributører, som håndteres i vores distributionsafdeling.

Program

Programafdelingen udvikler, planlægger og indkøber vores programindhold i samarbejde med danske og internationale produktionsselskaber.

Digital

Vores digitalafdeling udvikler og vedligeholder indhold og tjenester på vores streamingtjenester Discovery+ og Eurosport Player. 

Kommunikation & PR

Kommunikations- og PR afdelingen står for al intern og ekstern kommunikation i virksomheden.

Marketing

Marketingafdelingen markedsfører vores programindhold på både vores egne og eksterne platforme. De udvikler annoncer, trailers og digitale kampagner.

Administration og support

Vi har derudover forskellige supportfunktioner som HR, økonomi, juridisk afdeling og IT.

Sportsafdelingen og vores produktion holder til i Mileparken i Skovlunde, hvor vi har egne studier og produktionsfaciliteter. Her findes: 

Produktion

Produktionen omfatter et team af produktionsfolk og teknikere, som tager sig af de tv-produktioner, vi selv står for (primært sportsproduktioner) og det arbejde, der er både før under og efter optagelser.

Sport

Sportsrafdelingen sørger for produktionen af al den sport, vi sender på skærmen – alt fra de største fodboldrettigheder til snooker-turneringer.