PRIVATPERSON

Hvordan kan du som privatperson se vores kanaler?

Som privatperson kan du få adgang til vores program- og sportsindhold enten direkte fra vores streamingtjeneste Discovery+ eller gennem en af vores mange distributører: Boxer, Waoo, Canal Digital, Stofa, Telia eller Viasat - se en oversigt her . Hvilken distributør du kan vælge, vil afhænge af, hvor i landet, du bor.

ANTENNE- OG BOLIGFORENINGER

Skal vores kanaler med i jeres tv-pakke?

Er du repræsentant for en antenneforening eller boligforening, som ønsker at tilbyde Discovery Networks Danmarks kanaler til jeres beboere og medlemmer, så kontakt en af følgende distributører, som tilbyder salg til foreninger og forhandler vores kanaler: Stofa, Canal Digital og Waoo (kun boligforeninger).

HOTEL & ERHVERV

Skal dine gæster kunne se vores kanaler?

Vi har både danske og internationale brands i kanalporteføljen, hvilket gør det muligt for jer som hotel at tilbyde underholdning til både danske og udenlandske gæster.

Rettigheder til visning af Discovery Networks Danmarks kanaler på hoteller, hotelværelser og erhvervslokaler kan købes via følgende forhandlere: Hoist Group, Otrum Danmark og Canal Digital.

OFFENTLIG VISNING

Vil du vise sport i din bar eller lignende?

Er du ejer af en restaurant, bar, pub eller lignende, som viser sport, og ønsker du at have et bredt og varieret udvalg af bl.a. fodbold? Så er vores stærke sportskanaler ikke til at komme uden om! 

For at vise sport fra Discovery Networks Danmarks kanaler i en bar, restaurant eller lignende skal der betales offentlig visningsafgift. Rettigheder til offentlig visning af Discovery Networks Danmarks kanaler kan købes via Canal Digital, som kan kontaktes på tlf. 70 70 25 75.

PRISER & DOWNLOADS

Her kan du downloade forskelligt materiale.

Hvis du ikke finder det, du skal bruge, er du altid velkommen til at kontakte os.