Far, hvem er du?

Dansk dokumentarprogram fra 2018.
 
Op mod 8% af alle danskere vokser op med en far, som ikke er deres biologiske far. Hvor nogle godt er klar over, at far ikke er deres biologiske far, så lever andre en tilværelse, hvor de enten er helt uvidende om dette faktum, eller måske blot altid har følt, at noget blev holdt skjult for dem. 
 
I ’Far, hvem er du?’ møder Janus Bakrawi en række personer, der stiller spørgsmålstegn ved, hvem deres biologiske far egentlig er. Et spørgsmål, som fylder rigtig meget i deres liv, og som de er nødt til at få noget afklaring på, hvis de skal kunne komme videre.
 
Ved hjælp af DNA-tests slår Janus først fast, om de medvirkendes fædre er deres biologiske far eller ej. I de tilfælde, hvor far er en anden, hjælper han dem ved hjælp af research og samtaler med pårørende til at finde frem til, hvem far så er. Og ikke mindst hvor han befinder sig henne nu, så de medvirkende måske også kan få muligheden for at møde deres biologiske far for første gang nogensinde.  
 
Janus Bakrawi har selv haft rodløshed inde på livet, og han ved om nogen, hvor meget det betyder at kunne stole på de mennesker, som står én allernærmest. Derfor sætter det sig også dybe spor i de tilfælde, hvor familiemedlemmer enten har løjet om eller fortiet en smertefuld sandhed, som de burde have fortalt for længe siden. 
 
Undervejs i programmerne oplever Janus, hvor meget det betyder for voksne mennesker at kende deres eget biologiske ophav, og ved hjælp af bl.a. DNA-tests forsøger han netop at give den afklaring, som de medvirkende har eftersøgt i årevis. Også i de tilfælde, hvor sandheden måske ikke giver de svar, som personen havde håbet på!
 
I ’Far, hvem er du?’ oplever vi de gribende øjeblikke, når sandheden kommer for dagens lys, familier genforenes og personers liv ændres for altid. 
 
Se med på Kanal 4 fra onsdag d. 3. oktober kl. 21.00. 
Programbilleder

Vises her:
Klik på kanallogoet for at læse mere om kanalen

PREMIERE: 
Onsdag d. 3. oktober kl. 21.00
PRODUKTIONSSELSKAB: 
Must
SENDEDAG: 
Onsdage kl. 21.00