Ex on the Beach - Danmark

Dansk reality-program fra 2018.

Forestil dig den ultimative luksusferie sydpå med alt, hvad hjertet kan begære af sol, drinks, smukke singler og masser af eksotiske dates. Forestil dig så, at din ekskæreste pludselig dukker op ud af det blå og blander sig i det hele. Det kan være din ekskæreste fra helvede eller ekskæresten, som du aldrig er kommet over. Én ting er dog sikkert – det bliver på ingen måde den ferie, du har forestillet dig!

I efteråret bliver det for alvor hot på Dplay og Kanal 4, når vi viser den danske version af det internationale realityformat ’Ex on the Beach’. Her rejser en gruppe smukke, danske singler til ferieøen Mauritius, hvor de skal ud på de mest overdådige dates, øen har at byde på - og hvem ved, måske finder de også deres livs kærlighed undervejs?

Deltagerne bor i øens mest eksklusive villa, hvor de skal feste og dele værelser på den over fem uger lange ferie, og der er i den grad lagt op til hede flirts og romantik. Men idyllen varer ikke længe, for deltagernes ekskærester dukker nemlig også op, uden at deltagerne ved det, og de er kommet for at skabe ballade.

En efter en dukker ekskæresterne op af det turkisblå vand for enten at vinde deres gamle flamme tilbage eller få gjort op med følelser, der har været i klemme siden bruddet. Og så er der også dem, der bare er kommet for at få hævn! Alle deltagerne bliver med ét tvunget til at forholde sig til deres gamle flammer på godt og ondt, og opholdet i paradis bliver noget helt andet, når nye flirts blandes med forliste forhold.

Det hele styres af den til tider tarvelige tablet, der bringer gode såvel som dårlige nyheder til deltagerne i huset. For i ’Ex on the Beach – Danmark’ kommer alle de hårdeste sandheder og dybeste hemmeligheder frem, når tabletten tager styringen, og fortiden indhenter alle deltagerne for rullende kameraer!

’Ex on the Beach’ har været en kæmpe succes internationalt og er blevet produceret i et hav af lande, og nu rammer programmet endelig Danmark i ’Ex on the Beach – Danmark’, hvor der er lagt op til mange timers intriger, drama, sex og knuste hjerter!

Se med på Dplay og Kanal 4!

Programbilleder
Medvirkende

Vises her:
Klik på kanallogoet for at læse mere om kanalen

PREMIERE: 
Mandag den 20. august kl. 22.00
PRODUKTIONSSELSKAB: 
Metronome
SENDEDAG: 
Mandage - torsdage kl. 22.00