5. Gear

Dansk underholdningsprogram fra 2018. 

På Kanal 5 trykker vi speederen helt i bund og blænder op for anden sæson af vores hæsblæsende underholdningsprogram ’5. Gear’, hvor køreglade kendisser med benzin i blodet kastes ud i et væld af vilde bilstunts og osende opgør i kampen om at komme først over målstregen! 

40 kendte danskere dyster om en eftertragtet plads i finalen, hvor de skal udvise køreevner ud over det sædvanlige, hvis de skal gøre sig håb om at løbe med det legendariske ’5. Gear’-trofæ. Padborg Park danner rammen om løbene, som denne gang kører på asfalt, hvilket betyder langt højere hastigheder og endnu mere intense opgør på langsiderne! Alle deltagerne er hardcore konkurrencemennesker, der ikke vil vige en millimeter for modstanderne, og de har intet at miste, men alt at vinde. Og det ses tydeligt i det øjeblik, holdene bliver sluppet løs på den sønderjyske racerbane. 

Se med når blandt andre Esben Bjerre og Peter Falktoft spiller bowling med biler og med fuld fart smadrer ind i ti gigantiske kegler, eller når Jacob Riising bliver konfronteret med sin egen dødsangst som passager i Kredes racerbil. Og så har Lars Rasmussen en erklæret ambition om ikke at råbe og skrige lige så meget i den nye sæson – men kan han holde det? Vi får også et glædeligt gensyn med Bubber, den ene halvdel af det regerende vinderpar, som er tilbage for at forsvare titlen. Men hvordan håndterer han, at mange af de andre deltagere udelukkende er med i programmet for at nakke ham?  

Anders W. Berthelsen og Casper Elgaard er igen værter på ’5. Gear’ og står klar i kontroltårnet for at kommentere deltagernes kørsel og guide seerne igennem de mange vanvittige og vanvittigt morsomme udfordringer, som vil presse deltagernes nerver og evner bag rattet til det yderste! 

Værter & Deltagere
Programbilleder

Vises her:
Klik på kanallogoet for at læse mere om kanalen

PREMIERE: 
Onsdag den 22. august 2018 kl. 21.00
PRODUKTIONSSELSKAB: 
Strong Productions
SENDEDAG: 
Onsdage kl. 21.00