VELKOMMEN TIL DISCOVERY NETWORKS PRESSE

I presseafdelingen ser vi det som en dyd at sørge for hurtig, relevant og pålidelig hjælp til alle journalister og al presse, der henvender sig – hvad enten det drejer sig om information om programmer og kanaler eller om at skabe kontakt til vores medvirkende, værter etc. Hvis du er journalist og leder efter billeder, så gå ind i vores billedarkiv.

Følg os på Facebook, Instagram og Twitter, så kan du konstant kan være opdateret på nyt fra Discovery Networks Danmark.

19. maj 2016

Sevillas sejr over liverpool var seermagnet på 6’eren

Europa League vokser markant i popularitet hos seerne: Danske fodboldfans fik en medrivende fodboldkamp, da Sevilla i aftes slog Liverpool 3-1 og vandt Europa League for tredje gang i træk. Hele 169.000 seere fulgte med hos 6’eren, hvilket er en fordobling i forhold til sidste års finale.
18. april 2016

Eftersøgt – med Kristian Bech

Onsdag den 20. april er der premiere på den spritnye sæson af det højspændte reportageprogram ”Eftersøgt – med Kristian Bech”, hvor den tidligere politimand Kristian Bech tager rundt i hele verden for at opspore nogle af Danmarks mest eftersøgte personer på Interpols liste. En liste, der tæller voldsmænd, narkohandlere, bedragere og mordere.
15. april 2016

Ninja Warrior – nu med hold

Verdens vildeste forhindringsbane er tilbage. Og i år bliver det endnu vildere. Denne gang konkurrerer Danmarks sejeste mænd og kvinder nemlig ikke kun mod banens forhindringer. De kæmper mod hinanden. Og de kæmper i hold – i skarp konkurrence mod blandt andre udvalgte deltagere fra sidste års dyst.
06. april 2016

Ny, stærk duo skal løfte Discoverys sportsproduktion

Fremover kommer Anders Bay og Christian Thye-Petersen til at stå i spidsen for Discovery Networks' omfattende sportsproduktioner på Kanal 5, 6’eren, Canal 9 og Eurosport.
Sevillas sejr over liverpool var seermagnet på 6’eren
Eftersøgt – med Kristian Bech
Ninja Warrior – nu med hold
Ny, stærk duo skal løfte Discoverys sportsproduktion