VELKOMMEN TIL DISCOVERY NETWORKS PRESSE

I presseafdelingen ser vi det som en dyd at sørge for hurtig, relevant og pålidelig hjælp til alle journalister og al presse, der henvender sig – hvad enten det drejer sig om information om programmer og kanaler eller om at skabe kontakt til vores medvirkende, værter etc. Hvis du er journalist og leder efter billeder, så gå ind i vores billedarkiv.

Følg os på Facebook, Instagram og Twitter, og hold dig konstant opdateret på nyt fra Discovery Networks Danmark. 

Mangler du et login til vores billedarkiv? Så opret dig her.

17. august 2017

Discovery Networks Danmark klar med første sneak peek på efteråret

Følelser, fart og familie. Det er blot nogle af ingredienserne til et action-packed efterår på Discoverys danske kanaler, der nu løfter sløret for en masse nye programmer, herunder et helt nyt musikalsk lørdagsunderholdningsshow for hele familien.
09. august 2017

Discovery og DR indgår partnerskab om OL

Discovery Networks Danmark har indgået et nyt partnerskab med DR om at dele dækningen af vinter-OL i 2018 i PyeongChang, Korea, samt sommer-OL i 2020 Tokyo, Japan. Discovery beholder eksklusive rettigheder til halvdelen af de olympiske discipliner ved de to olympiader, inklusive ishockey, landevejscykling og tennis.
14. juli 2017

Eurosport går backstage hos Randers FC

Eurosport giver i den kommende Superliga-sæson seerne et unikt indblik i, hvad der sker bag de lukkede døre i en professionel fodboldklub.
06. juli 2017

Discovery vinder første halvår

Discovery Networks Danmark kommer stærkt ud af årets første seks måneder, og især Kanal 5 har haft et forrygende første halvår med flere markante succeser. Sammenlignet med første halvår 2016 er Discovery den kommercielle tv-gruppe, der har oplevet størst seerfremgang.
06. juli 2017

Kanal 5 haler ind på TV3

Kanal 5 har det bedste første halvår nogensinde med en seerandel 9,2% (personer 15-50 år), en stigning fra 8,1% (personer 15-50 år) i første halvår 2016. I takt med, at Kanal 5’s seerandele går frem, bliver afstanden til konkurrenten TV3 mindre og mindre.
04. juli 2017

Ny Discovery-dokumentar går tæt på global myggeepidemi

Dokumentarfilmen ’Mosquito’ går tæt på verdens største dræber. Hvert år er myggestik skyld i mere end 750.000 menneskers død. Nu advarer sundhedseksperter om risikoen for en global myggeepidemi af hidtil usete dimensioner.
20. juni 2017

Kanal 4 søger mænd til nyt tv-format: Gravid med en fremmed

Hvordan finder man en far til sit kommende barn, hvis man ikke er på jagt efter kærligheden, men en mand at dele ansvaret og oplevelsen med? Det vil Kanal 4 nu hjælpe en række kvinder med og har derfor sat gang i en casting-kampagne, hvor de søger mænd, der har et brændende ønske om at blive far.
03. maj 2017

Brian Lykke vært på nyt, musikalsk gameshow på Kanal 5

Komiker Brian Lykke springer ud som tv-vært, når Kanal 5 til efteråret får premiere på ’Studie 5’ – det musikalske gameshow, hvor alt kan ske.
02. maj 2017

Guldfeber på Discovery Channel

'Jeg tror på den amerikanske drøm. Den findes bare ikke i Amerika', siger Farley Dean fra Discovery Channels nye serie ’Legend of the Croc Gold’.
21. marts 2017

The Wheel – Verdens ”vildeste” game-show.

14. marts 2017

Lars Brygmann følger skadede krigsveteraners ”Arctic Challenge”

Kanal 5 og Discovery Channel laver dokumentarserie om krigsveteraner, der nægter at give op. De trodser deres fysiske og psykiske skader i et forsøg på at krydse Nordøstgrønland. Med i deres ski- og slædespor følger skuespiller Lars Brygmann.
10. marts 2017

FCK – Ajax blev den mest sete fodboldkamp hos Eurosport i år

I går aftes, da FC København tog imod Kasper Dolberg og resten af Ajax-mandskabet i den første Europa League 1/8-finale, sad seerne klar bag skærmen til at støtte det de danske løver. 317.000 (15-50: 159.000) seere så nemlig med, og kampen blev således den mest kamp i 2017 på tværs af alle Eurosports sportskanaler.
06. marts 2017

Vær med til at afgøre, hvem der skal løbe med priserne ved Dansk Fodbold Award 2017

Når Kanal 5 blænder op for Dansk Fodbold Award 2017 i Forum Horsens, er det med flere af de største fodboldprofiler på nomineringslisten.
03. marts 2017

Uffe Holm vært på nytænkende gameshow på Kanal 5

For første gang nogensinde skal en række kendte danskere dyste om, hvad deres mange Facebookvenner og –følgere egentlig er værd. I tv-showet ’Det stærkeste netværk’ er det nemlig deres hjælp, der er altafgørende for, om de vinder konkurrencen eller ej.
24. februar 2017

Discovery vinder rettigheder til UEFA U21 EM i fodbold

Til juni tørner den næste generation af danske, italienske, tyske og spanske fodboldstjerner sammen i Polen til UEFA U/21 Europamesterskabet i fodbold. Discovery viser alle de største øjeblikke fra turneringen på Kanal 5, Eurosport samt streamingtjenesten Eurosport Player.
23. februar 2017

Vestegnens stolthed eller Københavns løver?

Opgøret mellem rivalerne, FC København og Brøndby IF, ser ud til at blive forstærket, når titlen som Årets Alka Superligaspiller skal kåres ved Dansk Fodbold Award 2017 i Forum Horsens på Kanal 5.
22. februar 2017

David Nielsen er blandt de nominerede til prisen som Årets Træner under Dansk Fodbold Award 2017

Blandt de fire nominerede kandidater i kategorien Årets Træner er Lyngbys cheftræner, David Nielsen, og AC Horsens’ cheftræner, Bo Henriksen, der begge har ført deres hold fra 1. division og op i Alka Superligaen, hvor de på nuværende tidspunkt indtager en henholdsvis 3. og 9. plads i ligaen.
17. februar 2017

’Gidseltagningen’ bidrog med højt tempo og action til Berlinalen

Det var med stor jubel og applaus, at gæsterne i den fyldte sal i Haus der Berliner Festspiele onsdag eftermiddag bød castet og holdet bag serien velkommen inden verdenspremieren på de to første afsnit af ’Gidseltagningen’.
16. februar 2017

Eurosport bliver rammen for al Discoverys Sport

Siden Discovery i 2015 overtog Eurosport helt og fuldt, er der blevet sat fart på udviklingen af Eurosport-brandet. Dette forår tages endnu et stort skridt, når Eurosport fra 17. februar bliver masterbrand for al sport på Discoverys kanaler.
10. februar 2017

Kanal 5 løfter sløret for ny stor premiere

Kanal 5’s nye dramaserie ’Gidseltagningen’ får i næste uge verdenspremiere i Berlin på den prestigefyldte filmfestival Berlinalen. Resten af danskerne må vente i spænding til april, hvor den får premiere herhjemme.
06. februar 2017

Dansk Fodbold Award sparker bolden op til fansene

Kanal 5 og DBU gentager succesen fra sidste år og blænder endnu engang op for Danmarks store fodboldunderholdningsshow ’Dansk Fodbold Award’. Vi ruller den røde løber ud i Forum Horsens og disker op med mere faninvolvering og en spritny pris.
01. februar 2017

I denne uge sætter Kanal 4 og Psykiatrifonden fokus på angst

Til trods for at angst er den mest udbredte psykiske lidelse i Danmark, er det en sygdom omgivet af meget tabu. HKH Kronprinsesse Mary, der er protektor for Psykiatrifonden, siger om angst, der i dag rammer 20 procent af den danske befolkning.
30. januar 2017

Giro d’Italia eksklusivt på Eurosport 1

Discovery Networks Danmark har eksklusivt købt rettighederne til Giro d’Italia, som de næste fire år sendes direkte og eksklusivt på Eurosport 1, som hermed er den eneste danske tv-kanal, der sender alle sæsonens tre Grand Tours. Eurosport cementerer således statussen som en af de allerstørste cykeldestinationer med mere end 200 dages direkte cykling på Eurosport 1 og Eurosport 2 i 2017.
23. januar 2017

Forrygende forår 2017 på Discovery Networks Danmark:

Fra dansk dramaserie i absolut topklasse til skarpt fokus på tabubelagt lidelse.
20. januar 2017

Gidseltagningen udtaget til Berlinalen

Kanal 5's dramasatsning i fint selskab: Kanal 5’s nye dramaserie får verdenspremiere på den prestigefyldte Berlin Filmfestival. Festivalen har netop offentliggjort, at ’Gidseltagningen’, der er produceret af SAM Productions, er udtaget som en af de vigtige visninger på den internationale filmfestival i midten af februar.
18. januar 2017

Andreas Laudrup er ny kommentator hos Discovery Networks Danmark

Discovery Networks Danmark byder velkommen til Andreas Laudrup, som bliver kommentator på spansk fodbold. Andreas Laudrup skal primært være kommentator på spansk fodbold hos Discovery Networks Danmark, kun lidt over halvandet år efter han blev tvunget til at indstille sin professionelle fodboldkarriere grundet en alvorlig gigtsygdom.
10. januar 2017

Kanal 4 og Psykiatrifonden i nyt samarbejde om angst

Kanal 4 sætter i uge 5 fokus på angst, der er den mest udbredte psykiske lidelse i Danmark. Angst-ugen på Kanal 4 sker i tæt samarbejde med Psykiatrifonden og ambitionen er at være med til at aftabuisere og informere om lidelsen, der i dag rammer hver 5. dansker i løbet i livet
09. januar 2017

Tommy Bechmann stopper sin aktive karriere og bliver ekspert på Alka Superligaen hos Discovery Networks Danmark

Tommy Bechmann, der senest har snøret støvlerne i Alka Superligaklubben SønderjyskE, bliver ny fodboldekspert på Alka Superliga-dækningen på Canal 9 og Eurosport 2, hvor han vil bidrage med helt dugfriske erfaringer fra sine seks år i Sønderjyske.
10. november 2016

Pressemøde på Gidseltagningen

Pressen fik i dag første sneakpeak på den store dramasatsning på Kanal 5, Gidseltagningen. Det var på trods af, at optagelserne er i fuld gang. Kulisserne er bygget og sat op på Filmstationen i Værløse, hvor journalisterne blandt andet fik lov til at se en kopi af et underjordisk metrobyggeri, som er der gidslerne bliver holdt fanget.
Discovery Networks Danmark klar med første sneak peek på efteråret
Discovery og DR indgår partnerskab om OL
Eurosport går backstage hos Randers FC
Discovery vinder første halvår
Kanal 5 haler ind på TV3
Ny Discovery-dokumentar går tæt på global myggeepidemi
Kanal 4 søger mænd til nyt tv-format: Gravid med en fremmed
Brian Lykke vært på nyt, musikalsk gameshow på Kanal 5
Guldfeber på Discovery Channel
The Wheel – Verdens ”vildeste” game-show.
Lars Brygmann følger skadede krigsveteraners ”Arctic Challenge”
FCK – Ajax blev den mest sete fodboldkamp hos Eurosport i år
Vær med til at afgøre, hvem der skal løbe med priserne ved Dansk Fodbold Award 2017
Uffe Holm vært på nytænkende gameshow på Kanal 5
Discovery vinder rettigheder til UEFA U21 EM i fodbold
Vestegnens stolthed eller Københavns løver?
David Nielsen er blandt de nominerede til prisen som Årets Træner under Dansk Fodbold Award 2017
’Gidseltagningen’ bidrog med højt tempo og action til Berlinalen
Eurosport bliver rammen for al Discoverys Sport
Kanal 5 løfter sløret for ny stor premiere
Dansk Fodbold Award sparker bolden op til fansene
I denne uge sætter Kanal 4 og Psykiatrifonden fokus på angst
Giro d’Italia eksklusivt på Eurosport 1
Forrygende forår 2017 på Discovery Networks Danmark:
Gidseltagningen udtaget til Berlinalen
Andreas Laudrup er ny kommentator hos Discovery Networks Danmark
Kanal 4 og Psykiatrifonden i nyt samarbejde om angst
Tommy Bechmann stopper sin aktive karriere og bliver ekspert på Alka Superligaen hos Discovery Networks Danmark
Pressemøde på Gidseltagningen