13. november 2017

Ny landsholdsrekord

Der var rekordmange seere, da Danmark og Irland lørdag tørnede sammen i den første af to play off-kampe om at komme til VM i Rusland i 2018. Hele 1.060.000 seere (personer 3+) fulgte med på Kanal 5, og dermed bliver kampen det mest sete program nogensinde for Discovery Networks Danmark.

 

Christian Eriksen og det øvrige landshold har for alvor fået tag i de danske fodboldfans. Tre udsolgte hjemmekampe i træk er det blevet til, og også hjemme i stuerne er opbakningen stærk. Lørdag blev det nemlig til en ny seertalsrekord for fodboldlandsholdet, da Danmark spillede den første af to altafgørende kampe om kvalifikation til VM i Rusland mod Irland. Kampen blev set af 1.037.000 seere i målgruppen af danskere over 3 år.

 

”Vi er ovenud begejstrede for de flotte seertal til Danmark – Irland. For Kanal 5 og Discovery er det en kæmpe milepæl, at vi for første gang nogensinde har mere end 1 million seere til et program. Danskerne har i den grad taget Kanal 5 til sig som fodboldlandsholdets hjemmebane. Vi håber selvfølgelig, at mindst lige så mange følger med i morgen, når Eriksen og co. forhåbentligt sikrer billetterne til sommerens VM i Rusland,” siger Christian Kemp, adm. direktør, Discovery Networks Danmark.

 

Det er første gang, at der er mere end 1 million seere til et Discovery-program. Den hidtidige rekord var på præcist en million seere og faldt til kampen mellem Danmark og Rumænien søndag d. 8. oktober.

 

Kanal 5 sender også returkampen mod Irland. Det sker i morgen, tirsdag d. 14. november fra kl. 18.00 direkte fra Dublin. Kampstart er kl. 20.45. Kampen kan selvfølgelig også streames på Eurosport Player eller Dplay.