05. maj 2017

Mere vokseværk hos PVN

Discovery Premium Video Network og Gonzo Media har indgået et nyt annoncesamarbejde. Samarbejdet består i afvikling af kampagner hos Gonzos danske YouTube-kanaler, hvor nogle af de mest populære danske influencers og YouTube-profiler udgiver populære videoer.  Disse videoer ses af over 800.000 danskere i gennemsnit pr. måned.

Samarbejdet inkluderer afvikling af preroll visninger til danske seere på tværs af Gonzos kanaler. Samtidig vil Gonzo Media stille videoindhold til rådighed for PVN-netværket fra kanalen IZIPIZI, som producerer dansk kvalitetsindhold indenfor områderne gaming, tech og popkultur.

Hos Discovery ser man frem til at udvide netværket med endnu en betydningsfuld dansk mediepartner: ”Gonzo Media repræsenterer et meget stort og attraktivt publikum for vores annoncører, og med deres 800.000 unikke seere pr. måned, vil de bidrage til den store vækst i dækningen i PVN. Samtidig vil Gonzo Medias platforme være en attraktiv mulighed for at nå ud til især unge målgrupper via WebTV annoncering hos Discovery. Endelig vil adgangen til videoindholdet fra IZIPIZi bidrage til en øget vækst i resten af netværket”, udtaler PVN Partnership Manager Søren Notander Clausen.   

Hos Gonzo Media ser CEO Martin Wiinholt gode perspektiver i samarbejdet: ” Vi glæder os til et spændende samarbejde med Discovery Networks. Kreativitet og realtime optimering af medieplaner er en del af Gonzo DNA og vi glæder os derfor til at kunne bidrage til Discoverys netværk med vores inventory”

Læs mere om PVN på www.dpvn.dk

Nyhedsbrev

Ja tak, jeg vil gerne modtage jeres nyhedsbrev!
Udfyld felterne herunder, så vil du fremover modtage de vigtigste nyheder fra Discovery Networks Danmark.
Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, accepterer du vores samtidig vores privatlivspolitik.