06. juli 2017

Kanal 5 haler ind på TV3

Kanal 5 har det bedste første halvår nogensinde med en seerandel 9,2% (personer 15-50 år), en stigning fra 8,1% (personer 15-50 år) i første halvår 2016. I takt med, at Kanal 5’s seerandele går frem, bliver afstanden til konkurrenten TV3 mindre og mindre. I første halvår har afstanden været den mindste nogensinde med en forskel på kun 2,2 %-point. Samtidig har Kanal 5 i perioden haft flest dage nogensinde med en større seerandel end TV3.

Udviklingen er helt i tråd med en klar strategi fra Discovery om, at Kanal 5 skal være blandt danskernes foretrukne hovedkanaler. Dramaserien ”Gidseltagningen” i foråret har været et væsentligt bidrag til Kanal 5’s vækst og blev kanalens mest sete egenproduktion nogensinde med gennemsnitligt 164.000 seere (personer 3+). Men også fodboldlandsholdets rød-hvide farver har trukket mange seere til kanalen sammen med vigtige Europa League kampe. 

 

Kilde: Gallup TV-Meter, shares (´16 TV hhs live+vosdal - ´17 ALL hhs live+vosdal+7days TS)

Nyhedsbrev

Udfyld felterne her, så vil du fremover modtage de vigtigste nyheder fra Discovery Networks Danmark direkte i din mailboks.