17. januar 2017

Kanal 5’s Gidseltagningen får international omtale

Produktionen af Kanal 5’s Gidseltagningen er kun lige ved at være færdig, men rygterne om en stærk, dansk dramaserie har allerede nået det store udland. Det anerkendte, britiske magasin Monocle har besøgt settet, og vi er meget stolte over, at magasinet har bragt en længere artikel om ”Gidseltagningen”, hvor de bl.a. referer til serien som ”the latest Nordic noir hit”.

 

Monocle er et højt respekteret mediebrand med både print, radio og online elementer. Brandet tæller udover de traditionelle medieplatforme ligeledes en omfattende detailhandel med shops og trendy caféer i London, New York, Toronto, Hong Kong, Tokyo og Singapore.


 Læs mere her: https://monocle.com/magazine/the-forecast/2017/making-a-killing/


Gidselstagningen foregår i den københavnske metro. Kulisserne til serien er bygget op på flyvestationen i Værløse, hvor der er bygget en kopi af det underjordiske metrobyggeri, som er der, gidslerne holdes fanget. Gidseltagningen tager udgangspunkt i en af de mest dramatiske af alle kriminelle handlinger, og det vi alle frygter, nemlig at blive taget som gidsel i en terrorsituation. Paprika Steen, Sara Hjort Ditlevsen, Johannes Lassen og Dar Salim er blot nogle af de kendte navne på rollelisten. Dramaserien er skrevet af Kasper Barfoed efter idé af Adam Price og Søren Sveistrup og ruller over skærmen på Kanal 5 til foråret. 

Nyhedsbrev

Ja tak, jeg vil gerne modtage jeres nyhedsbrev!
Udfyld felterne herunder, så vil du fremover modtage de vigtigste nyheder fra Discovery Networks Danmark.
Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, accepterer du vores samtidig vores privatlivspolitik.