02. maj 2017

Guldfeber på Discovery Channel

’Jeg tror på den amerikanske drøm. Den findes bare ikke i Amerika’, siger Farley Dean fra Discovery Channels nye serie ’Legend of the Croc Gold’.

’Gold Rush’, ’Bering Sea Gold’ og ’Jungle Gold’ er alle succesfulde guldgraver-programmer fra Discovery Channel. Tv-kanalen er kendt for at sende dramatiske reportageserier fra både Klondyke, Beringshavet og Afrikas jungle, hvor temaet er jagten på det gyldne metal. Guldfeberen kan ramme alle, der finder guld, og nu er et nyt hold guldgravere klar til at sætte livet på spil i jagten efter det eftertragtede, ædle metal.

I den helt nye serie ’Legend of the Croc Gold’ følger vi et hold karismatiske guldgravere, der rejser til øen Bougainville, lidt syd for Papua Ny Guinea, hvor en af verdens største urørte guldbeholdninger findes. Guldgravere fra hele verden drømmer om at grave guld i Bougainvilles floder, men det er kun ganske få, der tør at tage kampen op med guldets vogtere, de store, menneskeædende krokodiller.

Guldgraveren, Farley Dean, har ikke haft heldet med sig i forsøget på at finde guld i Alaska. Nu står han over for en personlig konkurserklæring, og han satser derfor alt og rejser til Bougainville for at finde guldet i floderne.

’Legend of the Croc Gold’ har premiere onsdag den 3. maj kl. 22:00 på Discovery Channel.

Nyhedsbrev

Ja tak, jeg vil gerne modtage jeres nyhedsbrev!
Udfyld felterne herunder, så vil du fremover modtage de vigtigste nyheder fra Discovery Networks Danmark.
Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, accepterer du vores samtidig vores privatlivspolitik.