23. januar 2017

Forrygende forår 2017 på Discovery Networks Danmark:

Fra dansk dramaserie i absolut topklasse til skarpt fokus på tabubelagt lidelse

Se hele forårets programudbud her

Kanal 5 blænder op for seriøst spændende krimi, action-packed underholdning og nye formater, som det amerikanske succes-program ’Spartan’. Her kæmper 20 vidt forskellige hold om at gennemføre Danmarks største forhindringsbane, mens værterne Peter Falktoft, Pelle Hvenegaard og Rikke Hørlykke kommenterer slagets gang. Men, banen kræver ikke kun mod og muskelmasse. Evnen til at samarbejde er det absolut vigtigste, hvis holdene skal gennemføre den benhårde bane.

Prikken over i’et på Kanal 5bliver den højspændte dramaserie ’Gidseltagningen’ af Kasper Barfoed efter idé af folkene bag ’Borgen’ og ’Forbrydelsen’. Serien tager udgangspunkt i et af vor tids største skrækscenarier: en terroraktion i hjertet af København og har både etablerede og fremadstormende skuespillere på rollelisten som Johannes Lassen, Paprika Steen, Sara Hjort Ditlevsen, Alexandre Willaume og Cecilie Stenspil.

I dokumentarserien ’Unge i nattens kløer’ er skuespiller og journalist Søren Vejby på en personlig mission, når han begiver sig ud i nattelivet for at se nærmere på, hvordan unge fester i dag, hvilket ikke går stille af sig. Og så er Kanal 5 også med på forreste række på fodboldlandsholdets rejse mod VM i Rusland 2018.

 

Kanal 4 er en rendyrket kvindekanal, der i denne sæson har skruet op for seriøsiteten. Det mærkes tydeligt allerede fra uge 5, hvor kanalen sætter fokus på angst, der er den mest udbredte psykiske lidelse herhjemme. I dokumentarprogrammerne ’Slip Angsten’ ser vi nærmere på, hvad angst egentlig er, og møder også danskere, for hvem sygdommen har været nærmest invaliderende. I programmerne ’Slip Angsten – Sig det Højt’ står en række offentlige personer frem og fortæller, hvordan de har haft sygdommen tæt inde på livet.

I ’Nærkontakt’ kaster Kanal 4 nyt lys på den spirituelle verden, når tre professionelle clairvoyante vejledere forsøger at guide og give kendte danskere svar på en række af livets store spørgsmål. ’Oraklerne’ er Kanal 4’s nye dilemmaprogram, hvor de fire orakler: Uffe Buchardt, Emil Thorup, Christian Bitz og Søren Fauli rådgiver kvinder, der står i et dilemma, de ikke selv kan løse. Så er manden blevet for tyk og usexet, er der uenighed om drømmebrylluppet, eller fylder svigermor for meget, så står oraklerne klar til at hjælpe.

 

Og så er der som altid masser af sport på 6’eren, Canal 9, Kanal 5 og Eurosport-kanalerne. Vi følger blandt andre Caroline Wozniacki i jagten på hendes første Grand Slam-titel nogensinde og følger de danske Le Mans-håb tæt i juni. Og så er der naturligvis topfodbold fra de største ligaer på programmet, når Alka Superligaen, Europa League, Premier League, for blot at nævne et udkast, ruller over skærmen.

 

Discovery Channel giver vi dig intelligent underholdning i ’Everest Rescue’, mens TLC hylder kombinationen af bryllup, madlavning og alternative familieformer, der både vil fascinere og forarge.  Investigation Discovery er stadig Danmarks eneste rendyrkede krimikanal med gerningsmanden i centrum, og på Animal Planet viser vi storslåede programmer om de smukkeste, farligste, de uddøende og ukendte dyrearter.  


Se hele forårets programudbud her.

Nyhedsbrev

Ja tak, jeg vil gerne modtage jeres nyhedsbrev!
Udfyld felterne herunder, så vil du fremover modtage de vigtigste nyheder fra Discovery Networks Danmark.
Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, accepterer du vores samtidig vores privatlivspolitik.