20. februar 2017

Fodbold kickstarter året

Engelsk fodbold har kickstartet året på 6’eren med vækstrater i seningen på 30-60% (P15-50) i forhold til januar 2016.

Sports- og fodboldrettigheder er en vigtig del af Discovery Network’s DNA. Derfor er det ekstra tilfredsstillende at se, at netop fodbolden er kommet rigtig godt fra start i 2017. På 6’eren har især engelsk fodbold løftet sig markant i januar måned med vækstrater på 30-60% i P15-50. På Premier League er de kampe, der sendes eksklusivt hos Discovery Networks, steget med 58% i forhold til de ikke-eksklusive kampe sidste år. Derudover er 6’erens FA Cup kampe steget med 36% i januar, mens Capital One Cup semifinalerne er steget med hele 48% i forhold til sidste års semifinaler.

Den høje sening af fodbold på 6’eren har således også bidraget til en markant vækst på kanalen i januar måned med ét helt share-point i forhold til januar 2016 (P15-50).

Og fodbolden holder ikke pause. Med opstarten på Alka Superliga i fredags er hele fodboldspektret igen at finde på Discovery Networks’ kanaler. Med den nye Alka Superligastruktur bliver foråret i bunden særlig interessant, mens også mesterskabet og pladserne om spillet i Europa skal placeres. 

Nyhedsbrev

Ja tak, jeg vil gerne modtage jeres nyhedsbrev!
Udfyld felterne herunder, så vil du fremover modtage de vigtigste nyheder fra Discovery Networks Danmark.
Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, accepterer du vores samtidig vores privatlivspolitik.