06. juni 2017

Eurosport er "home of cycling"

Eurosport arbejder målrettet på at være ”Home of Cycling”, og årets netop overståede udgave af Giro d’Italia var et godt eksempel på cyklingens berettigelse på Eurosports kanaler. I gennemsnit fulgte 25.000 seere etaperne på Eurosport 1, hvilket er en fremgang på 169% i forhold til sidste år.

Årets Giro var nummer 100 i rækken, og løbet fejrede sig selv med en dramatisk udgave, hvor det var de berømte marginaler og neglebidende sekunder, der afgjorde Giroen, som endte med hollandske Tom Dumoulin fra Sunweb øverst på sejrsskamlen.

"Eurosport arbejder målrettet på at være ”Home of Cycling” blandt de nordiske broadcastere. I det lys er tallene fra Giro d’Italia meget opmuntrende, og vi kommer til at bygge yderligere på de kommende år. Rettigheden har allerede nu dokumenteret, at den har potentiale til at vokse sig endnu stærkere", siger nordisk Sportschef, Anders Antonsen.

Discovery Networks Danmark har de eksklusive rettigheder til Giroen frem til 2021.

Sommeren byder på meget mere fra den store cykelscene, hvor seerne blandt meget andet kan se frem til Tour De France og Vuelta a España samt flere af de øvrige løb.

Nyhedsbrev

Ja tak, jeg vil gerne modtage jeres nyhedsbrev!
Udfyld felterne herunder, så vil du fremover modtage de vigtigste nyheder fra Discovery Networks Danmark.
Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, accepterer du vores samtidig vores privatlivspolitik.