03. maj 2017

Brian Lykke vært på nyt, musikalsk gameshow på Kanal 5

Komiker Brian Lykke springer ud som tv-vært, når Kanal 5 til efteråret får premiere på ’Studie 5’ – det musikalske gameshow, hvor alt kan ske.

I ’Studie 5’ bliver alle hæmninger parkeret i døren, når nogle af landets største og sjoveste musikere, komikere og skuespillere kaster sig ud i en række vilde udfordringer. Omdrejningspunktet er musik – og så kører det ellers ud ad alle tangenter derfra, når der skal twerkes, tvistes sange og testes musikviden både forlæns og baglæns.

'Vi har nogle fantastiske medvirkende med; nogle skæve og sjove udfordringer i løbet af quizzen; og så er musik bare altid garant for at skabe en god stemning, så jeg tror virkelig, det bliver en fest - for alle', siger Brian Lykke, der har prøvet kræfter med alt lige fra børne-tv og standup til revy, og nu får sin værtsdebut i Studie 5. En rolle han takkede ja til uden betænkningstid: 'Det er en fed udfordring. Jeg kan godt lide at kaste mig ud i nye ting og prøve mig selv lidt af. Så da jeg blev tilbudt det her job – som endda var på en musikquiz - var jeg slet ikke i tvivl. Derudover er jeg jo også med i en drengegruppe derhjemme (i Silkeborg), hvor musikquiz altid er en del af programmet, når vi mødes. Så det kunne simpelthen ikke passe bedre.'

I ’Studie 5’ er det pigerne mod drengene, der hver uge kæmper mod hinanden anført af holdkaptajnerne Jonas Schmidt og Stephania Potalivo. Optagelserne er i fuld gang, og ’Studie 5’ får premiere på Kanal 5 til efteråret.

Nyhedsbrev

Ja tak, jeg vil gerne modtage jeres nyhedsbrev!
Udfyld felterne herunder, så vil du fremover modtage de vigtigste nyheder fra Discovery Networks Danmark.
Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, accepterer du vores samtidig vores privatlivspolitik.