17. januar 2017

Annoncørnetværk med vokseværk

Danmarks største mediekoncern, Egmont, går nu med i Discovery Networks Danmarks annoncørsamarbejde, Premium Video Network (PVN). Netværket tæller allerede stærke brands som Mx, Berlingske, DBU og Discoverys egen streamingtjeneste Dplay. Premium Video Network er lige rundet 1 år og oplever fortsat stærk vækst i udbredelse og omsætning.

Endnu en prominent medievirksomhed træder nu ind i Discoverys digitale annoncesamarbejde, Premium Video Network (PVN). Med øjeblikkelig virkning optages Egmonts herognu.dk samt realityportalen.dk. Både Discovery og Egmont håber, at samarbejdet med tiden kan udvides til at omfatte flere af Egmonts titler. Aktuelt er der dog stor tilfredshed med, at Egmont med samarbejdet får mulighed for distribution af videoklip fra Discoverys programindhold på herognu.dk samt realityportalen.dk.


”Vi er glade for, at kunne styrke vores indhold på herognu.dk samt realityportalen.dk med levende billeder fra programmer som De Unge Mødre, Topmodel og Ninja Warrior. Der er et rigtig stort og stærkt overlap mellem Discoverys programmer og det indhold, som brugerne på herognu.dk og realityportalen.dk efterspørger. Derfor har vi store forhåbninger til, at samarbejdet kan udvikle sig til glæde for både brugerne og for os og Discovery”, siger Frank Vilstrup, kommerciel direktør, Egmont Publishing.


Fordobling i antallet af unikke brugere hos netværket


Det er ikke kun antallet af medlemmer, der er i vækst. Det indhold, som partnerne samles om, når også ud til flere og flere. Netværket blev startet op i januar 2016 og nåede i april 500.000 unikke brugere. Allerede i november var det tal fordoblet, således at over 1 mio. unikke brugere har set videoer i netværket i november måned. Og med Egmonts indtræden er der udsigt til yderligere vækst.


”Vi er blevet overrumplede over den succes, som Premium Video Network er gået hen og blevet. Ikke bare har brugerne taget rigtig godt imod vores videoindhold på vores partneres platforme. Det er også lykkedes at få endnu flere, stærke navne med på medlemslisten, inklusive Egmont og DBU. Den vækst giver os en stærk tro på, at netværket går en lys fremtid i møde”, siger Kasper Kryger, kommerciel direktør hos Discovery Networks Danmark.


Læs mere om Premium Video Network på dpvn.dk

Nyhedsbrev

Ja tak, jeg vil gerne modtage jeres nyhedsbrev!
Udfyld felterne herunder, så vil du fremover modtage de vigtigste nyheder fra Discovery Networks Danmark.
Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, accepterer du vores samtidig vores privatlivspolitik.