Skilsmissehotellet

I ’Skilsmissehotellet’ giver Kanal 4 skilsmissepar, hvis skilsmisser er endt i en konfliktfyldt hårknude, hjælp fra to eksperter til at løse deres problemer. På to dage skal de nå frem til en fælles aftale, som skal sikre, at begge parter kan starte et nyt liv – hver for sig.

Næsten hvert andet ægteskab i Danmark ender i en skilsmisse. Nogle skilsmisser ender fredeligt, mens andre ender fastlåst i en konflikt med sårede følelser, mistillid og vrede, der kan være umulig at arbejde sig ud af uden professionel hjælp.

I ’Skilsmissehotellet’ hjælper advokat og mægler, Anne Broksø, parrene med at blive enige om de praktiske og juridiske aspekter af skilsmissen. Hun er en af Danmarks mest erfarne skilsmisseadvokater og har hjulpet en lang række af familier godt igennem en problemfyldt skilsmisse. Anne Broksø mægler mellem parterne om bl.a. bodeling, økonomi, kommunikation og aftaler om parrets børn.

For at parterne kan møde hinanden og opnå en sund kommunikation fremadrettet, er det vigtigt med et fundament af tillid og gensidig respekt. Til at genopbygge parrets tillid til hinanden får de hjælp af parforholdsrådgiver, Lasse Bauer, som hjælper parrene med at tale sammen om deres uforløste følelser og om deres ønsker og behov til et fremtidigt samarbejde.

Fælles for alle deltagerne i ’Skilsmissehotellet’ er, at de over en længere periode slet ikke har kommunikeret, hvilket har medvirket til, at skilsmissen nu er endt i en udsigtsløs situation. Parrene har to dage til at få løst deres indbyrdes problemer, og det kræver villighed og ærlighed, men også fleksibilitet fra begge parter, for at det kan lykkes. De skal nemlig kunne se ud over deres egne sårede følelser, før de kan gå derfra med en aftale, som forhåbentlig vil give dem en helt ny start på livet.

Dansk reportageserie 

Programbilleder

Vises her:
Klik på kanallogoet for at læse mere om kanalen

PREMIERE: 
Tirsdag den 6. februar
PRODUKTIONSSELSKAB: 
Warner
SENDEDAG: 
Tirsdage kl. 21.00
PRESSE: