Say Yes to the Dress - Danmark

Dansk livsstilsprogram

Efter 15 amerikanske sæsoner og en lang række versioneringer til lande som England, Australien, Benelux og Malaysia, er det smukkeste, skøreste og mest rørende programformat nu endelig også landet i Danmark: 'Say Yes to the Dress'. Den anerkendte kjoledesigner, Jesper Høvring, står i spidsen for programmet, hvor kommende danske brude får hjælp til at finde den helt rigtige kjole til deres bryllup. 

Skal det være en romantisk silkekjole? Måske en mere glamourøs kjole med pailletter? Eller skal det bare være fuld marengsprinsesse for alle pengene? I 'Say Yes to the Dress Danmark' møder vi en lang række skønne brude med sjove, usædvanlige og rørende historier i bagagen, som alle er med til at forme netop deres valg af kjole. Vi følger dem hele vejen i jagten på deres livs kjole, for intet slår det øjeblik, hvor en brud for første gang ser sig selv i den helt perfekte brudekjole.

Netop dér bliver drømmen til virkelighed for øjnene af bruden selv og hendes nærmeste, som selvfølgelig er med, når kjolen skal vælges.

Vi jubler, græder og griner sammen med deltagerne, når de prøver sig frem med yderst kyndig vejledning fra såvel butikkens 'drømmetydere', der alle er mestre i at finde den helt rette kjole, som en af Danmarks bedste kjoledesignere, Jesper Høvring.

Jesper Høvring har skabt kjoler i den absolutte topklasse i 20 år. Hans kunder tæller bl.a. Kronprinsesse Mary, Christiane Schaumburg-Müller og Andrea Elisabeth Rudolph. Jesper Høvring ved om nogen, hvordan en kvinde bliver den smukkeste version af sig selv. I 'Say Yes to the Dress Danmark' skal han nu hjælpe med at indfri en række forventningsfulde brudes største drømme.

I 'Say Yes to the Dress Danmark' møder vi kvinder fra alle dele af landet og vil se kjoler i alle prisklasser og udformninger. Vi møder kvinder, som ved præcis, hvad de går efter, og andre som ikke har den fjerneste ide om, hvordan kjolen skal se ud. Vi møder dem, der har været sammen med deres udkårne siden ungdomsårene, og dem, hvor svigerfamilierne ikke engang har mødt hinanden endnu.

Uanset hvad er missionen den samme, hver gang en ny brud spørger Jesper Høvring og drømmetyderne til råds: får bruden den dér helt særlige følelse i kroppen, når hun ser sin kjole? Og siger hun mon 'ja' til den?

Programbilleder

Vises her:
Klik på kanallogoet for at læse mere om kanalen

PREMIERE: 
Mandag den 5. februar
PRODUKTIONSSELSKAB: 
Bermuda
SENDEDAG: 
Mandage 21.00
PRESSE: