Nærkontakt

I den nye sæson af 'Nærkontakt' kommer en ny række af kendte danskere i kontakt med deres spirituelle side, når de hører fra deres kære afdøde og får spirituel vejledning omkring deres potentialer og muligheder i nutiden og fremtiden.

I hvert program følger vi tre kendte danskere, når de søger spirituel vejledning til deres nutid og fremtid. De har alle et spørgsmål med, som ingen levende kan svare på – og det medfører kontakt til nære, der er gået bort.

I denne sæson kommer blandt andre Christian Fuhlendorff, Signe Lindkvist, Gordon Kennedy og Brian Holm på besøg hos de tre spirituelle vejledere, der stiller deres særlige evner til rådighed, og som i løbet af dagen kommer meget tæt på gæsterne, mens følelserne får frit spil.

Gæsterne møder først vejleder Krumme Fredborg, der er clairvoyant med speciale i håndlæsning, og her skal de tegne en blindtegning, hvor underbevidstheden tager over og former stregerne på papiret. Med udgangspunkt i tegningen kan Krumme aflæse hvilke udfordringer, som gæsterne står over for i deres liv, mens hun også foretager en håndaflæsning, der fortæller om deres evner, ressourcer og styrker.

Herefter møder de Sebbastian Lorantius, der er clairvoyant medium med speciale i afdødekontakt, og gennem ham forsøger gæsterne at få kontakt til afdøde, som har stået dem nær, eller som de har haft en særlig relation til. De får også mulighed for at stille de afdøde spørgsmål, som kan give afklaring om vigtige ting i deres liv.

Den sidste vejleder i 'Nærkontakt' er Rikke Hertz, der som coach og karriererådgiver med clairvoyante evner vil forsøge at tegne et billede af de medvirkendes muligheder og potentialer for fremtiden. Og ikke mindst vil hun besvare det ene spørgsmål om fremtiden – både personligt og karrieremæssigt – som de kendte har med til hende.

Følg med på endnu en følelsesladet spirituel rejse til foråret på Kanal 4.

Dansk livsstilsprogram

Programbilleder
De clairvoyante vejledere

Vises her:
Klik på kanallogoet for at læse mere om kanalen

PREMIERE: 
Tirsdag den 20. februar
PRODUKTIONSSELSKAB: 
Monday
SENDEDAG: 
Tirsdage kl. 21.00
PRESSE: