Mødregruppen

For første gang nogensinde er der premiere på et nyt program, der er produceret eksklusivt til streaming på Dplay. Det sker, når Camilla Framnes, som er den, der har medvirket i suverænt flest af de over 500 programmer af ’De Unge Mødre’, inviterer seerne med i ’Mødregruppen’ – kun for unge mødre.

Med 12 års erfaring som mor deler Camilla ud af sine råd og viden om børn, opdragelse, familieliv, fødsler, parforhold og meget mere. I hvert program dukker der både nuværende og tidligere medvirkende fra ’De Unge mødre’ op, som også bidrager med deres mor-kundskaber.

Seerne får unik mulighed for at stille de unge mødre spørgsmål, som de har lovet at svare HELT ÆRLIGT på. De svarer eksempelvis på, hvordan det er at være med i ’De Unge Mødre’, hvad pigerne har fortrudt og lige præcis det, du som seer sidder og brænder inde med af spørgsmål. Seerne kan sende spørgsmål ind via ’De Unge Mødres’ facebookside, de medvirkendes egne profiler på Facebook og Instagram eller på mail til ungmor@pipelineproduction.dk.

Camilla kigger også ned i beautyboxen sammen med sine gæster. For er der noget, de unge mødre elsker, så er det skønhed og skønhedsprodukter. De taler om skønhed, udveksler skønhedstips og tester forskellige produkter og genveje til at opnå evig ungdom.

Se med, hvis du er nysgerrig på de unge mødres gode råd og holdninger til alt lige fra pottetræning til parliv, og hvis du er med på et godt grin, når snakken i ’Mødregruppen’ går lystigt og bramfrit.

Mødregruppens medlemmer tæller allerede Amandha Glæsner, Nanna Eliassen, Julie Boraso Heinesen, Annica Øst, Sandra Jespersen, Martinna Petersen og ikke mindst nye medvirkende i ’De Unge Mødre’ som Michelle Ellekær og Simone Pedersen.

Programbilleder

Vises her:
Klik på kanallogoet for at læse mere om kanalen

PREMIERE: 
Den 24. januar
PRODUKTIONSSELSKAB: 
Pipeline Production