Go' Morgen PyeongChang

Go’ Morgen PyeongChang giver det fulde overblik over Vinter-OL 2018: Her får seerne OL-updates, de seneste nyheder, sammendrag af nattens begivenheder plus selvfølgelig en hel masse live-sport – direkte fra Sydkorea.

Go’ Morgen PyeongChangs mål er, at seerne skal vide ALT, hvad der er værd at vide om OL, når de slukker for Kanal 5 (og Eurosport) efter en god sportsdag. De ved, hvad der er sket, hvorfor det er sket, og hvad det betyder for de involverede. Og de ved, hvad der kommer til at ske, når de tænder tv’et næste morgen – eller måske endda allerede samme nat. Go’ Morgen PyeongChang præsenterer seerne for et godt mix af indsigt, humor, perspektiv og dedikation. Forhåbentligt krydret med et par historiske OL-øjeblikke undervejs.

Mette Cornelius, Zak Egholm og Jesper Simo er de morgenfriske værter, Peter Falktoft er Go’ Morgen PyeongChangs faste OL-ekspert, Signe Vadgaard leverer dugfriske reportager fra Sydkorea – og så kommer der et væld af spændende gæster i studiet. Blandt andet Mikkeline Kierkgaard, Sophie Fjellvang-Sølling, Lene Nielsen og mange, mange flere.

Programværter

Vises her:
Klik på kanallogoet for at læse mere om kanalen

PREMIERE: 
9. februar 2018
SENDEDAG: 
Alle dage under OL kl. 6.30
PRESSE: