De unge mødre

Danmarks længst kørende reportageserie 'De unge mødre' er tilbage med sæson 25, hvor vi åbner op for mange flere timers underholdende og rørende, dansk tv. De medvirkende er en kombination af gamle kendinge fra tidligere sæsoner, mens vi også bliver inviteret hjem til nogle helt nye mødre, som er klar til at åbne op om deres liv.

Det er helt uden filter eller forfængelighed. Vi er med hele vejen, når pigerne fejrer deres succeser, men også når de står i nogle af tilværelsens svære situationer, hvor der skal træffes store beslutninger, som vil få konsekvenser for såvel dem selv som deres børn.

I den nye sæson af 'De unge mødre' skal vi blandt andet byde velkommen til Nanna-Johanne, Simone, Maria og Michelle.

Nanna-Johanne er alenemor til to drenge, som har to forskellige fædre, og tilværelsen er ikke altid lige til, når man er opvokset i et indremissionsk hjem. Simone var en rigtig partypige, inden hun blev gravid, og hun var fuldstændig ligeglad med, hvad andre mente om hende. Men nu, hvor hun er blevet mor til Emily, bekymrer hun sig meget om, hvorvidt andre synes, at hun er en god mor.

Maria er hele to gange blevet forladt, mens hun var gravid, og dermed bristede drømmen også om en kernefamilie. Men nu har hun fundet en kæreste, som er papfar for begge hendes børn, og hvem ved, om de måske også skal have et barn sammen på et tidspunkt?

Michelle havde lovet sin kæreste at få en abort, hvis nu 'uheldet' skulle ske, men da hun blev gravid som 19-årig, fortrød hun. Michelle ville beholde barnet, og det betød, at parret gik fra hinanden. Dog fandt de sammen igen og er nu lykkelige forældre til deres barn – og Michelle drømmer om snart at få et barn mere, da hun gerne vil være mor til tre.

Derudover skydes sæsonen i gang med Nadia-Shila, som er rejst fra Los Angeles og sin mor for at slå sig ned i San Francisco. Her tegner fremtiden mere lys for hende, kæresten Jeremy og deres datter Hope, som snart kommer til verden.

Amandha har været meget bekymret, fordi William har haft en turbulent skolestart. Efter en del research har hun fundet ud af, at hans mistrivsel måske skyldes, at han er ualmindelig højt begavet.

Med andre ord kan du glæde dig til mange timer i nyt, skønt selskab med de unge mødre og deres dejlige børn!

 Dansk reportageserie

Programbilleder

Vises her:
Klik på kanallogoet for at læse mere om kanalen

PREMIERE: 
Tirsdag den 6. februar
PRODUKTIONSSELSKAB: 
Pipeline
SENDEDAG: 
Tirsdage kl. 20.00
PRESSE: