00:00
EFTERÅR 2017

Discovery løfter sløret for flere nyheder i efteråret

Både Lars Brygmann og Bubber springer i efteråret ud som værter i to stærke programformater på Kanal 5. I ’Brygmann og krigsveteranerne’ følger vi ni danske krigsveteraner, der alle er vendt sårede hjem fra krig, når de kaster sig ud på en vild mission om at gå 400 kilometer gennem et af verdens hårdeste terræner: det øde og bidende kolde Nordøstgrønland. Det er også på Kanal 5, at seerne kommer i bedste selskab med Bubber, der kaster sig med blind tillid i armene på otte kendte danskere, der alle har skabt overskrifter i medierne. Og så snører landsholdet fodboldstøvlerne til de sidste to kvalifikationskampe i kampen om en plads til VM.

Kanal 4 er vi klar med endnu en sæson af ’Mænd på barsel’, der i år bogstavelig talt går helt til grænsen. Denne gang har vi vendt kompasset og er taget syd på – helt til grænsen, og sender igen en håndfuld fædre på barsel.  

Og så er der som altid masser af sport i vores Eurosport-univers, når vi blænder op for efterårets største sportsbegivenheder på 6’eren, Canal 9 og Eurosport 1 og 2. Mens du på Discovery Channel, ID, TLC, Discovery World, Animal Planet og Discovery Science finder knivskarpe udenlandske programmer lige fra prisvindende dokumentarer til mordmysterier og skæve underholdningsformater.