11. januar 2019

Wozniacki klar til titelforsvar: Følg Australian Open på Eurosport og Eurosport Player

Mats Wilander er spændt på at se Caroline Wozniacki, når hun for første gang går ind til en Grand Slam-turnering som forsvarende mester. Eurosport er med hele vejen, når Australian Open begynder den 14. januar, og du kan følge det på Eurosport 1, Eurosport 2 og Eurosport Player.
04. januar 2019

Danmarks nye madkonkurrence er landet: ’Family Food Fight - Danmark’ på Kanal 5

Der er drama, grin, tårer, spidsede albuer og et højt ambitionsniveau på menuen, når Kanal 5 til januar har premiere på madkonkurrencen ’Family Food Fight - Danmark’. Der er kamp til stregen, når Mattias Hundebøll og to af Danmarks dygtigste kokke skal styre konkurrencen mellem otte familier.
21. december 2018

Kanal 5 overtager ’Voice Junior’ og er klar med ny sæson til foråret

Det bliver fremover på Kanal 5, at danskerne kan se et af Danmarks mest populære talentprogrammer – ’Voice Junior’. Efter fem sæsoner på TV 2, overtager Kanal 5 nu det populære format, og her glæder man sig til at udbygge den stærke platform programmet har.
20. december 2018

Discovery er klar: Ambitiøst setup for PGA TOUR er på plads

Om få uger går det løs med PGA TOUR på Eurosport 2 og GOLFTV, når Discovery Networks Danmark overtager rettighederne til turneringen. Allerede fra 4. januar kan seerne opleve den første turnering fra naturskønne Maui – både på Eurosport 2 og GOLFTV. Kommenteringen foregår på dansk og blandt eksperterne er Søren Hansen.
18. december 2018

Vanvittig finale i Forum: Brøndby IF vinder eSuperligaen

Brøndby IF kan som de første nogensinde kalde sig eSuperliga-mestre. Det står klart efter en hæsblæsende og tæt finale i Forum, hvor Vejle Boldklub måtte se sig slået af Frederik "Fredberg" Søndergård Fredberg og Daniel "Dingo" Klink Nørremark Kristensen fra Brøndby IF, til et af de største FIFA-events nogensinde. Dermed løber Brøndby IF med førstepræmien på 150.000 kr.
13. december 2018

Peter Falktoft bliver vært for eSuperliga-finaleshow i Forum

Når playoffs i eSuperligaen på mandag afvikles i Forum, bliver det et af de største FIFA-events nogensinde. Og Discovery Networks Danmark kan nu afsløre, at det bliver tv-værten Peter Falktoft, der fra hovedscenen skal føre publikum og seerne sikkert igennem det storslåede event. Finalen i eSuperliga kan følges på Canal 9 og Dplay fra kl. 15:00 til 23:00.
28. november 2018

Tiger Woods og GOLFTV offentliggør eksklusivt og langsigtet globalt samarbejde

Som en del af samarbejdet mellem Discovery og PGA TOUR, annoncerer Discovery nu et eksklusivt samarbejde med vinderen af 80 PGA TOUR-turneringer og 14 Majors: Tiger Woods.
27. november 2018

Største FIFA-event nogensinde på dansk jord: eSuperliga Playoffs spilles i Forum

Den første sæson af eSuperligaen, har indtil videre været en stor succes målt på alle parametre. Befolkningen har taget den nye turnering til sig i en sådan grad, at finalestævnet nu rykkes til Forum i København, der dermed kommer til at danne rammerne om et af de største FIFA-events nogensinde.
14. november 2018

Eksklusivt på Kanal 5: Nu står Brittas døtre frem

Kanal 5 bringer i aften kl. 21.00 et eksklusivt interview med den svindelsigtede Britta Nielsens døtre, der også er sigtede i sagen, og som indtil nu har været underlagt navneforbud. Samina og Jamilla Hayat er sigtet for hæleri af ’særlig grov beskaffenhed’.
02. november 2018

Høje forventninger fra eksperterne: eSuperligaen bliver nervepirrende

Danmark er i den absolutte verdenstop når det kommer til FIFA, og derfor er niveauet også tårnhøjt, når første runde af eSuperligaen fløjtes i gang mandag den 5. november. Her skal ligaens vel nok største stjerne, August ”Agge” Rosenmeier fra FC København, i aktion fra start.
22. oktober 2018

Discovery viser PGA TOUR i Danmark fra 2019 og annoncerer global streamingtjeneste

Allerede fra januar 2019 bliver det muligt at følge en af verdens største sportsgrene på Discoverys kanaler og GOLFTV - en helt ny global, golf-streamingtjeneste. Dermed kan danske Søren Kjeldsen og resten af golfsportens største stjerner fremover opleves på Discoverys kanaler.
17. oktober 2018

Dyresex, afpresning og pædofili: Kanal 5 sætter jagten ind på sexkrænkerne

’Jagten på sexkrænkerne’ er Kanal 5’s nye krimi reportageprogram. Her afslører og konfronterer vært Sverre Quist og hans hold af frygtløse journalister danske sexkrænkere, som har alt fra dyresex, blufærdighedskrænkelser af børn, hævnporno og sextortion på deres belastede samvittighed.
09. oktober 2018

Byd velkommen til eSuperliga!

Dreamhack og Superligaen går nu sammen om at lave Danmarks første eSuperliga, der skydes i gang allerede i efteråret. Her kridter streamingtjenesten Dplay og Canal 9 banen op til den nye liga, hvor Superliga-klubberne stiller med deres eget professionelle FIFA-hold.
12. september 2018

Mirakler for åben skærm

Kanal 4 sætter helt nye standarder for reportage med lanceringen af programserien ’Velkommen til Verden’.
06. september 2018

Kanal 5 offentliggør stjernespækket cast i Gidseltagningen 2

Når anden sæson af Kanal 5s store dramaserie ’Gidseltagningen’ får premiere i foråret 2019, bliver det med spænding for alle pengene og en lang række af Skandinaviens stærkeste skuespillere.
24. august 2018

Ibi Makienok er vært på nyt Kanal 4-program

Kanal 4 skruer op for de store tårevædede og livsbekræftende øjeblikke, når helt almindelige danskere med ualmindelige historier overraskes af store danske musikere.
24. august 2018

US Open: Wozniacki på Grand Slam-jagt

Eurosport 1, Eurosport 2 og Eurosport Player går fra mandag den 27. august all in på årets sidste Grand Slam-turnering, US Open.
24. august 2018

Nu kan du opleve fremtidens landsholdsstjerner på Kanal 5

Med den nye aftale har Discovery Networks Danmark nu rettighederne til al dansk herrelandsholdsfodbold.
24. august 2018

Succesfuldt underholdningsprogram vender tilbage

Der bliver masser af action, hjulspin og vanvittige prøvelser for de kendte deltagere, når 2. sæson af ’5. Gear’ har premiere onsdag den 22. august kl. 21 på Kanal 5 og Dplay.
09. august 2018

6'eren i kæmpetransfer: Thomas Gravesen ny Premier League-ekspert

Når Premier League vender tilbage på skærmen lørdag d. 11. august, bliver det med et nyt og særdeles kendt ansigt i startopstillingen. Den tidligere danske landsholds- og Real Madrid-spiller, Thomas Gravesen, gør debut som ekspert på 6’erens Premier League dækning.
09. august 2018

Masser af fest, fart og følelser på Discovery Networks Danmarks kanaler til efteråret

Discovery Networks Danmark garanterer underholdning af højeste kaliber, når vores 12 kanaler og to streamingtjenester blænder op for danske versioner af store internationale formater, stærke reportager og masser af underholdning til hele familien
02. august 2018

Stort internationalt sangprogram til Kanal 5

En sang – 100 stemmer. Det er hovedingredienserne i det nye, store sangprogram ’All together now – Danmark’, hvor håbefulde sangere står foran Danmarks største dommerpanel.
02. august 2018

AGF - mellem håb og håbløshed

Eurosport går i ny dokumentarserie tæt på AGF’s drøm om at vende tilbage til toppen af dansk fodbold.
20. juni 2018

Johannes Lassen vinder international pris for sin rolle i 'Gidseltagningen'

Skuespiller Johannes Lassen vandt i aftes ’Den Gyldne Nymfe’ for bedste mandlige hovedrolle ved den internationale og anerkendte tv-festival Nymphes d’Or i Monte Carlo.
08. juni 2018

Kanal 5 går i optagelse med 'Gidseltagningen 2'

Kanal 5 blænder i foråret 2019 op for endnu en sæson af den anmelderroste dramaserie ’Gidseltagningen’. Her bliver Danmark igen involveret i et stort gidseldrama – denne gang på en færge i Øresund ud for Kronborg. Optagelserne til sæson 2 går i gang i sensommeren 2018.
06. juni 2018

Discovery og PGA Tour skaber banebrydende, globalt golftilbud

Discovery og PGA TOUR kunne forleden offentliggøre planer om at indgå en strategisk alliance, der skal skabe et nyt globalt hjem for golf. Den nye tjeneste skal levere de mest medrivende golf-øjeblikke til passionerede fans kloden rundt på tværs af skærme og devices.
04. maj 2018

STOR GIRO-SATSNING PÅ KANAL 5, EUROSPORT OG EUROSPORT PLAYER

Kanal 5, Eurosport og Eurosport Player sender som de eneste Giro d’Italia i Danmark. Udover den klassiske dækning på TV, lancerer Eurosport Player et nyt format der skal give cykelentusiasterne endnu bedre dækning af den første af årets tre grand tours, hvor hele seks danskere er med, når løbet skydes i gang på fredag.
26. april 2018

TRE NOMINERINGER TIL ’GIDSELTAGNINGEN’ VED TV-FESTIVALEN i MONTE CARLO

Kanal 5s dramaserie ’Gidseltagningen’ kan bryste sig af hele tre nomineringer ved den internationale filmfestival i Monte Carlo. Dramaserien er nomineret i kategorien ’Bedste tv-drama’ og derudover er både Johannes Lassen og Paprika Steen indstillet til ’Den Gyldne Nymfe’ for deres roller i den anmelderroste serie.
12. april 2018

Kim Walls forældre i stort interview på Kanal 5

For første gang siden det stod klart, at den svenske journalist Kim Wall havde mistet livet ombord på Peter Madsens ubåd, står hendes forældre nu frem på TV. Det sker onsdag den 18. april kl. 21.00 på Kanal 5, hvor det blandt andet skal handle om ’Kim Wall Memorial Fund’, som familie og venner har stiftet.
04. april 2018

Hypet internationalt reality-format rammer endelig Danmark: ‘Ex on the beach – Danmark’

Realityprogrammet ’Ex On The Beach’ har gået sin sejrsgang over hele verden, og nu bliver det danskernes tur til at opleve det globale fænomen.
08. marts 2018

Ny Eurosport Player i luften

Discovery Networks Danmark er gået i luften med en ny streamingtjeneste, Eurosport Player, som giver danskerne de bedste sportsrettigheder til den bedste pris. For en intropris på 99 kr. om måneden og en normalpris, der fra juni hedder 129 kr. om måneden, skal Eurosport Player gøre det nemt, underholdende og billigt for danskere at få stillet sportssulten på nærmeste favoritskærm. Ikke mindst for alle dem, der er besat af bold.
08. marts 2018

Discovery overtager medievirksomheden Scripps

I sommers offentliggjorde Discovery Networks Danmarks moderselskab, Discovery Communications, Inc., at selskabet ville købe den amerikanske medievirksomhed, Scripps Networks Interactive. Dette køb er nu gennemført. Det nye selskab får navnet Discovery, Inc. og bliver en global aktør inden for real life entertainment på tværs af skærme.
27. februar 2018

Peter Madsens elskerinde: "Det kunne have været mig" - Kanal 5 kortlægger ’Ubådssagen’ i ny dokumentarserie

'Ubådssagen' er en af de mest opsigtsvækkende kriminalsager i nyere tid. I dokumentarserien ’Ubådssagen: Hele historien’ tager Kanal 5 danskerne helt tæt på sagens forløb og kortlægger, hvad der angiveligt skete, fra ubåden sejlede afsted
21. februar 2018

Ny sæson af Studie 5: Lørdagsfesten fortsætter

Kanal 5 skruer endnu en gang op for lørdagsfesten med anden sæson af det musikalske gameshow, ’Studie 5’, der i efteråret sørgede for fest og glade dage hjemme i mange danske stuer. Underholdningsshowet var en strategisk, vigtig brik i det mest succesfulde år på Kanal 5 nogensinde, og derfor fortsætter festen naturligvis også i 2018.
09. februar 2018

Programoversigter for OL live-udsendelser

Her kan du downloade programoversigter for vinter OL på Eurosport 1 og 2, og Kanal 5
09. februar 2018

DE HELT STORE FØLELSER - Discovery Networks Danmark blænder op for et storslået forår

Discovery Networks Danmark løfter nu sløret for nogle af de store tv-øjeblikke, der venter seerne på vores 12 kanaler og to streamingtjenester i foråret 2018. Der er skruet op for ambitioner, lokalproduktioner og de store følelser. Se meget mere om foråret på Discoverys kanaler her.
09. februar 2018

Premiere: 'Nærkontakt' er tilbage på Kanal 4

Kanal 4 kan se tilbage på et fantastisk 2017, hvor seerandelen steg 17 procent sammenlignet med 2016. 'Nærkontakt' var et af de programmer, der gjorde det allerbedst på kanalen, og sæson 2 sluttede af med en fremgang på 36 procent sammenlignet med sæson 1. Derfor er 'Nærkontakt' tilbage med en sæson 3, som har premiere tirsdag den 20. februar kl. 21.00 på Kanal 4.
08. februar 2018

Ny dokumentarserie tegner profilen af nogle af Danmarkshistoriens mest berygtede mordere

Ny dokumentarserie på Kanal 5 skal udbygge kanalens stærke krimiposition. ’Profil af en morder’ er Kanal 5’s bud på ’true crime’, som med de forhenværende drabschefer Kurt Kragh og Ove Dahl i bærende roller, tager danskerne igennem efterforskningsmetoderne på af nogle af Danmarkshistoriens største drabssager.
05. februar 2018

Discovery/Eurosport klar til 4.000 timers vinter-OL

Med præcis en uge til de 23. Vinterlege i PyeongChang, Sydkorea, løfter Discovery Networks Danmark/Eurosport sløret for mediekoncernens dækning af vinter-OL, der markerer et nybrud i dansk OL-sending. Over 1100 kameraer og et mandskab på omkring 800 personer er klar til sende 4.000 timers vinter-OL fra Sydkorea.
21. november 2017

På jagt efter Escobars forsvundne narkomillioner

Den berygtede colombianske narkobaron Pablo Escobar er igen et varmt samtaleemne. Først kom hitserien ’Narcos’ og for nyligt oversættelsen af førstehåndsberetningen ’Elsker Pablo, hader Escobar’. Og med den nye dokumentarserie på Discovery Channel, ’Finding Escobar’s Millions’ bliver der mere at tale om, når vi følger Escobars fodspor i jagten på millionerne, som blev begravet, men aldrig fundet.
15. november 2017

Danmarks 5-1 sejr gav seertalsrekord til Kanal 5 - igen

VM kalder. Danmarks fantastiske 5-1 sejr over Irland, samlede 1.284.000 millioner danskere på Kanal 5. Aldrig før har så mange set en landskamp hos Kanal 5 – eller noget andet program for den sags skyld.
31. oktober 2017

Stjernefrø i spidsen for Discoverys OL-dækning

Signe Vadgaard skal bringe danskerne tæt på den mest omfattende vinter OL-dækning nogensinde. Når den olympiske ild om 100 dage tændes i Pyeongchang, Sydkorea, er det sportsværten Signe Vadgaard, der står klar til at formidle vinterlegene til danskerne for Discovery Networks Danmark og Eurosport.
27. oktober 2017

Kjoledesigner Jesper Høvring klæder danske brude på

Discovery Networks Danmark er stolte af at kunne præsentere kjoledesigner Jesper Høvring som manden, der kommer til at stå i front på den danske udgave af ’Say Yes to the Dress’, der vises på Kanal 4 i foråret 2018.
26. oktober 2017

Bubber spørger om alt

Research for åben skærm. Det er bogstavelig talt, hvad Bubber kaster sig ud i, når han i en helt ny programserie på Kanal 5, møder otte kendte danskere, der alle har trukket overskrifter i medierne. Han aner nemlig ikke, hvem han skal møde og finder først ud af det i det øjeblik, hans bind for øjnene falder. Herefter har Bubber præcis to dage til at gå på jagt i de kendtes dybeste hemmeligheder.
26. oktober 2017

Mænd på barsel er tilbage: Fem sønderjyder tager udfordringen op

Kanal 4 slår til igen med programserien ’Mænd på barsel’ og går denne gang ’helt til grænsen’, når der zoomes ind på fem mænd fra det sydlige Jylland, der alle har sagt ja til at holde barsel. Mændene glæder sig til måneder med hygge og afslapning, men igen viser det sig hurtigt, at barselslivet kan være noget af en mundfuld.
26. oktober 2017

Lars Brygmann: Der var ingen vej tilbage

​400 kilometers grønlandsk is, 32 dage i bidende kulde og fysisk og psykisk udmatning. Omtrent sådan lyder opskriften på den ekstreme udfordring, som ni krigsveteraner og én skuespiller i Kanal 5-programmet ’Brygmann og Krigsveteranerne’ har taget på sig. Lars Brygmann var med veteranerne på hele ekspedition – en rejse som har gjort stort indtryk på skuespilleren.
09. oktober 2017

Landskamp mest sete Kanal 5-program nogensinde

Da fodboldlandsholdet i aftes spillede 1-1 mod Rumænien i Parken, så ca. 1 mio. seere (personer 3+ år) med på Kanal 5. Dermed blev kampen den mest sete udsendelse nogensinde på Discovery Networks Danmarks mange kanaler.
Wozniacki klar til titelforsvar: Følg Australian Open på Eurosport og Eurosport Player
Danmarks nye madkonkurrence er landet: ’Family Food Fight - Danmark’ på Kanal 5
Kanal 5 overtager ’Voice Junior’ og er klar med ny sæson til foråret
Discovery er klar: Ambitiøst setup for PGA TOUR er på plads
Vanvittig finale i Forum: Brøndby IF vinder eSuperligaen
Peter Falktoft bliver vært for eSuperliga-finaleshow i Forum
Tiger Woods og GOLFTV offentliggør eksklusivt og langsigtet globalt samarbejde
Største FIFA-event nogensinde på dansk jord: eSuperliga Playoffs spilles i Forum
Eksklusivt på Kanal 5: Nu står Brittas døtre frem
Høje forventninger fra eksperterne: eSuperligaen bliver nervepirrende
Discovery viser PGA TOUR i Danmark fra 2019 og annoncerer global streamingtjeneste
Dyresex, afpresning og pædofili: Kanal 5 sætter jagten ind på sexkrænkerne
Byd velkommen til eSuperliga!
Mirakler for åben skærm
Kanal 5 offentliggør stjernespækket cast i Gidseltagningen 2
Ibi Makienok er vært på nyt Kanal 4-program
US Open: Wozniacki på Grand Slam-jagt
Nu kan du opleve fremtidens landsholdsstjerner på Kanal 5
Succesfuldt underholdningsprogram vender tilbage
6'eren i kæmpetransfer: Thomas Gravesen ny Premier League-ekspert
Masser af fest, fart og følelser på Discovery Networks Danmarks kanaler til efteråret
Stort internationalt sangprogram til Kanal 5
AGF - mellem håb og håbløshed
Johannes Lassen vinder international pris for sin rolle i 'Gidseltagningen'
Kanal 5 går i optagelse med 'Gidseltagningen 2'
Discovery og PGA Tour skaber banebrydende, globalt golftilbud
STOR GIRO-SATSNING PÅ KANAL 5, EUROSPORT OG EUROSPORT PLAYER
TRE NOMINERINGER TIL ’GIDSELTAGNINGEN’ VED TV-FESTIVALEN i MONTE CARLO
Kim Walls forældre i stort interview på Kanal 5
Hypet internationalt reality-format rammer endelig Danmark: ‘Ex on the beach – Danmark’
Ny Eurosport Player i luften
Discovery overtager medievirksomheden Scripps
Peter Madsens elskerinde: "Det kunne have været mig" - Kanal 5 kortlægger ’Ubådssagen’ i ny dokumentarserie
Ny sæson af Studie 5: Lørdagsfesten fortsætter
Programoversigter for OL live-udsendelser
DE HELT STORE FØLELSER - Discovery Networks Danmark blænder op for et storslået forår
Premiere: 'Nærkontakt' er tilbage på Kanal 4
Ny dokumentarserie tegner profilen af nogle af Danmarkshistoriens mest berygtede mordere
Discovery/Eurosport klar til 4.000 timers vinter-OL
På jagt efter Escobars forsvundne narkomillioner
Danmarks 5-1 sejr gav seertalsrekord til Kanal 5 - igen
Stjernefrø i spidsen for Discoverys OL-dækning
Kjoledesigner Jesper Høvring klæder danske brude på
Bubber spørger om alt
Mænd på barsel er tilbage: Fem sønderjyder tager udfordringen op
Lars Brygmann: Der var ingen vej tilbage
Landskamp mest sete Kanal 5-program nogensinde