SENESTE NYHEDER

Her finder du de seneste nyheder fra Discovery Networks Danmark.

Ønsker du at modtage vores nyhedsbrev, kan du tilmelde dig her på siden.


11. januar 2019

Wozniacki klar til titelforsvar: Følg Australian Open på Eurosport og Eurosport Player

Mats Wilander er spændt på at se Caroline Wozniacki, når hun for første gang går ind til en Grand Slam-turnering som forsvarende mester. Eurosport er med hele vejen, når Australian Open begynder den 14. januar, og du kan følge det på Eurosport 1, Eurosport 2 og Eurosport Player.
04. januar 2019

Danmarks nye madkonkurrence er landet: ’Family Food Fight - Danmark’ på Kanal 5

Der er drama, grin, tårer, spidsede albuer og et højt ambitionsniveau på menuen, når Kanal 5 til januar har premiere på madkonkurrencen ’Family Food Fight - Danmark’. Der er kamp til stregen, når Mattias Hundebøll og to af Danmarks dygtigste kokke skal styre konkurrencen mellem otte familier.
21. december 2018

Kanal 5 overtager ’Voice Junior’ og er klar med ny sæson til foråret

Det bliver fremover på Kanal 5, at danskerne kan se et af Danmarks mest populære talentprogrammer – ’Voice Junior’. Efter fem sæsoner på TV 2, overtager Kanal 5 nu det populære format, og her glæder man sig til at udbygge den stærke platform programmet har.
20. december 2018

Discovery er klar: Ambitiøst setup for PGA TOUR er på plads

Om få uger går det løs med PGA TOUR på Eurosport 2 og GOLFTV, når Discovery Networks Danmark overtager rettighederne til turneringen. Allerede fra 4. januar kan seerne opleve den første turnering fra naturskønne Maui – både på Eurosport 2 og GOLFTV. Kommenteringen foregår på dansk og blandt eksperterne er Søren Hansen.
18. december 2018

Vanvittig finale i Forum: Brøndby IF vinder eSuperligaen

Brøndby IF kan som de første nogensinde kalde sig eSuperliga-mestre. Det står klart efter en hæsblæsende og tæt finale i Forum, hvor Vejle Boldklub måtte se sig slået af Frederik "Fredberg" Søndergård Fredberg og Daniel "Dingo" Klink Nørremark Kristensen fra Brøndby IF, til et af de største FIFA-events nogensinde. Dermed løber Brøndby IF med førstepræmien på 150.000 kr.
13. december 2018

Peter Falktoft bliver vært for eSuperliga-finaleshow i Forum

Når playoffs i eSuperligaen på mandag afvikles i Forum, bliver det et af de største FIFA-events nogensinde. Og Discovery Networks Danmark kan nu afsløre, at det bliver tv-værten Peter Falktoft, der fra hovedscenen skal føre publikum og seerne sikkert igennem det storslåede event. Finalen i eSuperliga kan følges på Canal 9 og Dplay fra kl. 15:00 til 23:00.
28. november 2018

Tiger Woods og GOLFTV offentliggør eksklusivt og langsigtet globalt samarbejde

Som en del af samarbejdet mellem Discovery og PGA TOUR, annoncerer Discovery nu et eksklusivt samarbejde med vinderen af 80 PGA TOUR-turneringer og 14 Majors: Tiger Woods.
27. november 2018

Største FIFA-event nogensinde på dansk jord: eSuperliga Playoffs spilles i Forum

Den første sæson af eSuperligaen, har indtil videre været en stor succes målt på alle parametre. Befolkningen har taget den nye turnering til sig i en sådan grad, at finalestævnet nu rykkes til Forum i København, der dermed kommer til at danne rammerne om et af de største FIFA-events nogensinde.
14. november 2018

Eksklusivt på Kanal 5: Nu står Brittas døtre frem

Kanal 5 bringer i aften kl. 21.00 et eksklusivt interview med den svindelsigtede Britta Nielsens døtre, der også er sigtede i sagen, og som indtil nu har været underlagt navneforbud. Samina og Jamilla Hayat er sigtet for hæleri af ’særlig grov beskaffenhed’.
02. november 2018

Høje forventninger fra eksperterne: eSuperligaen bliver nervepirrende

Danmark er i den absolutte verdenstop når det kommer til FIFA, og derfor er niveauet også tårnhøjt, når første runde af eSuperligaen fløjtes i gang mandag den 5. november. Her skal ligaens vel nok største stjerne, August ”Agge” Rosenmeier fra FC København, i aktion fra start.
22. oktober 2018

Discovery viser PGA TOUR i Danmark fra 2019 og annoncerer global streamingtjeneste

Allerede fra januar 2019 bliver det muligt at følge en af verdens største sportsgrene på Discoverys kanaler og GOLFTV - en helt ny global, golf-streamingtjeneste. Dermed kan danske Søren Kjeldsen og resten af golfsportens største stjerner fremover opleves på Discoverys kanaler.
17. oktober 2018

Dyresex, afpresning og pædofili: Kanal 5 sætter jagten ind på sexkrænkerne

’Jagten på sexkrænkerne’ er Kanal 5’s nye krimi reportageprogram. Her afslører og konfronterer vært Sverre Quist og hans hold af frygtløse journalister danske sexkrænkere, som har alt fra dyresex, blufærdighedskrænkelser af børn, hævnporno og sextortion på deres belastede samvittighed.
09. oktober 2018

Byd velkommen til eSuperliga!

Dreamhack og Superligaen går nu sammen om at lave Danmarks første eSuperliga, der skydes i gang allerede i efteråret. Her kridter streamingtjenesten Dplay og Canal 9 banen op til den nye liga, hvor Superliga-klubberne stiller med deres eget professionelle FIFA-hold.
12. september 2018

Mirakler for åben skærm

Kanal 4 sætter helt nye standarder for reportage med lanceringen af programserien ’Velkommen til Verden’.
06. september 2018

Kanal 5 offentliggør stjernespækket cast i Gidseltagningen 2

Når anden sæson af Kanal 5s store dramaserie ’Gidseltagningen’ får premiere i foråret 2019, bliver det med spænding for alle pengene og en lang række af Skandinaviens stærkeste skuespillere.
24. august 2018

US Open: Wozniacki på Grand Slam-jagt

Eurosport 1, Eurosport 2 og Eurosport Player går fra mandag den 27. august all in på årets sidste Grand Slam-turnering, US Open.
24. august 2018

Nu kan du opleve fremtidens landsholdsstjerner på Kanal 5

Med den nye aftale har Discovery Networks Danmark nu rettighederne til al dansk herrelandsholdsfodbold.
09. august 2018

6'eren i kæmpetransfer: Thomas Gravesen ny Premier League-ekspert

Når Premier League vender tilbage på skærmen lørdag d. 11. august, bliver det med et nyt og særdeles kendt ansigt i startopstillingen. Den tidligere danske landsholds- og Real Madrid-spiller, Thomas Gravesen, gør debut som ekspert på 6’erens Premier League dækning.
09. august 2018

Masser af fest, fart og følelser på Discovery Networks Danmarks kanaler til efteråret

Discovery Networks Danmark garanterer underholdning af højeste kaliber, når vores 12 kanaler og to streamingtjenester blænder op for danske versioner af store internationale formater, stærke reportager og masser af underholdning til hele familien
02. august 2018

Stort internationalt sangprogram til Kanal 5

En sang – 100 stemmer. Det er hovedingredienserne i det nye, store sangprogram ’All together now – Danmark’, hvor håbefulde sangere står foran Danmarks største dommerpanel.
02. august 2018

AGF - mellem håb og håbløshed

Eurosport går i ny dokumentarserie tæt på AGF’s drøm om at vende tilbage til toppen af dansk fodbold.
20. juni 2018

Johannes Lassen vinder international pris for sin rolle i 'Gidseltagningen'

Skuespiller Johannes Lassen vandt i aftes ’Den Gyldne Nymfe’ for bedste mandlige hovedrolle ved den internationale og anerkendte tv-festival Nymphes d’Or i Monte Carlo.
08. juni 2018

Kanal 5 går i optagelse med 'Gidseltagningen 2'

Kanal 5 blænder i foråret 2019 op for endnu en sæson af den anmelderroste dramaserie ’Gidseltagningen’. Her bliver Danmark igen involveret i et stort gidseldrama – denne gang på en færge i Øresund ud for Kronborg. Optagelserne til sæson 2 går i gang i sensommeren 2018.
06. juni 2018

Discovery og PGA Tour skaber banebrydende, globalt golftilbud

Discovery og PGA TOUR kunne forleden offentliggøre planer om at indgå en strategisk alliance, der skal skabe et nyt globalt hjem for golf. Den nye tjeneste skal levere de mest medrivende golf-øjeblikke til passionerede fans kloden rundt på tværs af skærme og devices.
04. maj 2018

STOR GIRO-SATSNING PÅ KANAL 5, EUROSPORT OG EUROSPORT PLAYER

Kanal 5, Eurosport og Eurosport Player sender som de eneste Giro d’Italia i Danmark. Udover den klassiske dækning på TV, lancerer Eurosport Player et nyt format der skal give cykelentusiasterne endnu bedre dækning af den første af årets tre grand tours, hvor hele seks danskere er med, når løbet skydes i gang på fredag.
26. april 2018

TRE NOMINERINGER TIL ’GIDSELTAGNINGEN’ VED TV-FESTIVALEN i MONTE CARLO

Kanal 5s dramaserie ’Gidseltagningen’ kan bryste sig af hele tre nomineringer ved den internationale filmfestival i Monte Carlo. Dramaserien er nomineret i kategorien ’Bedste tv-drama’ og derudover er både Johannes Lassen og Paprika Steen indstillet til ’Den Gyldne Nymfe’ for deres roller i den anmelderroste serie.
12. april 2018

Kim Walls forældre i stort interview på Kanal 5

For første gang siden det stod klart, at den svenske journalist Kim Wall havde mistet livet ombord på Peter Madsens ubåd, står hendes forældre nu frem på TV. Det sker onsdag den 18. april kl. 21.00 på Kanal 5, hvor det blandt andet skal handle om ’Kim Wall Memorial Fund’, som familie og venner har stiftet.
08. marts 2018

Ny Eurosport Player i luften

Discovery Networks Danmark er gået i luften med en ny streamingtjeneste, Eurosport Player, som giver danskerne de bedste sportsrettigheder til den bedste pris. For en intropris på 99 kr. om måneden og en normalpris, der fra juni hedder 129 kr. om måneden, skal Eurosport Player gøre det nemt, underholdende og billigt for danskere at få stillet sportssulten på nærmeste favoritskærm. Ikke mindst for alle dem, der er besat af bold.
08. marts 2018

Discovery overtager medievirksomheden Scripps

I sommers offentliggjorde Discovery Networks Danmarks moderselskab, Discovery Communications, Inc., at selskabet ville købe den amerikanske medievirksomhed, Scripps Networks Interactive. Dette køb er nu gennemført. Det nye selskab får navnet Discovery, Inc. og bliver en global aktør inden for real life entertainment på tværs af skærme.
27. februar 2018

Peter Madsens elskerinde: "Det kunne have været mig" - Kanal 5 kortlægger ’Ubådssagen’ i ny dokumentarserie

'Ubådssagen' er en af de mest opsigtsvækkende kriminalsager i nyere tid. I dokumentarserien ’Ubådssagen: Hele historien’ tager Kanal 5 danskerne helt tæt på sagens forløb og kortlægger, hvad der angiveligt skete, fra ubåden sejlede afsted
05. februar 2018

Discovery/Eurosport klar til 4.000 timers vinter-OL

Med præcis en uge til de 23. Vinterlege i PyeongChang, Sydkorea, løfter Discovery Networks Danmark/Eurosport sløret for mediekoncernens dækning af vinter-OL, der markerer et nybrud i dansk OL-sending. Over 1100 kameraer og et mandskab på omkring 800 personer er klar til sende 4.000 timers vinter-OL fra Sydkorea.
15. november 2017

Danmarks 5-1 sejr gav seertalsrekord til Kanal 5 - igen

VM kalder. Danmarks fantastiske 5-1 sejr over Irland, samlede 1.284.000 millioner danskere på Kanal 5. Aldrig før har så mange set en landskamp hos Kanal 5 – eller noget andet program for den sags skyld.
13. november 2017

Ny landsholdsrekord

Der var rekordmange seere, da Danmark og Irland lørdag tørnede sammen i den første af to play off-kampe om at komme til VM i Rusland i 2018. Hele 1.060.000 seere fulgte med på Kanal 5, og dermed bliver kampen det mest sete program nogensinde for Discovery Networks Danmark.
31. oktober 2017

Stjernefrø i spidsen for Discoverys OL-dækning

Signe Vadgaard skal bringe danskerne tæt på den mest omfattende vinter OL-dækning nogensinde. Når den olympiske ild om 100 dage tændes i Pyeongchang, Sydkorea, er det sportsværten Signe Vadgaard, der står klar til at formidle vinterlegene til danskerne for Discovery Networks Danmark og Eurosport.
09. oktober 2017

Landskamp mest sete Kanal 5-program nogensinde

Da fodboldlandsholdet i aftes spillede 1-1 mod Rumænien i Parken, så ca. 1 mio. seere (personer 3+ år) med på Kanal 5. Dermed blev kampen den mest sete udsendelse nogensinde på Discovery Networks Danmarks mange kanaler.
03. oktober 2017

Flere stærke programnyheder til efteråret

Efter en fantastisk start på efteråret, hvor flere seertalsrekorder er slået, er Discovery Networks Danmark nu klar flere nye programmer til dette efterår, hvor både Lars Brygmann og Bubber springer ud som værter på Kanal 5.
01. august 2017

Kanal 5 større end TV3

Kanal 5 rundede i juli en stor milepæl: For første gang nogensinde var Kanal 5 større end TV3 blandt de 15-50-årige i en hel måned. Dermed blev juli den foreløbige kulmination på en støt stigende markedsandel for Discovery Networks Danmarks hovedkanal.
14. juli 2017

Eurosport går backstage hos Randers FC

Eurosport giver i den kommende Superliga-sæson seerne et unikt indblik i, hvad der sker bag de lukkede døre i en professionel fodboldklub.
06. juli 2017

Kanal 5 haler ind på TV3

Kanal 5 har det bedste første halvår nogensinde med en seerandel 9,2% (personer 15-50 år), en stigning fra 8,1% (personer 15-50 år) i første halvår 2016. I takt med, at Kanal 5’s seerandele går frem, bliver afstanden til konkurrenten TV3 mindre og mindre.
07. april 2017

Discoverys annoncenetværk har vokseværk igen

Interessen for Discoverys digitale annoncesamarbejde Premium Video Network fortsætter med at vokse. Denne gang er det mediehuset Nordjyske samt underholdningsportalen Jubii, der optages, som dermed får adgang til at distribuere videoindhold fra Discoverys tv-kanaler.
20. marts 2017

Kanal 5 klar med årets landsholdsfodbold

Søndag d. 26. marts starter det nye VM-kvalitifiaktionsår for Åge Hareide og co., og Kanal 5 er stedet, når man gerne vil følge det danske herrelandshold i vejen til VM i Rusland. Landskampene stod således for hele 7 ud af de ti mest sete fodboldkampe på dansk tv i 2016 med kampen Danmark-Montenegro i top med 650.000 seere (personer 3+).
20. marts 2017

Discovery har de bedste fodboldkampe

Discovery Networks står rigtig stærkt, når det gælder danskernes fodboldsening. Tre af de fem mest sete fodboldkampe i år på dansk tv har således været vist på Kanal 5 med fredagens Europa League opgør mellem Ajax-FC København i top med 398.000 seere (personer 3+).
Wozniacki klar til titelforsvar: Følg Australian Open på Eurosport og Eurosport Player
Danmarks nye madkonkurrence er landet: ’Family Food Fight - Danmark’ på Kanal 5
Kanal 5 overtager ’Voice Junior’ og er klar med ny sæson til foråret
Discovery er klar: Ambitiøst setup for PGA TOUR er på plads
Vanvittig finale i Forum: Brøndby IF vinder eSuperligaen
Peter Falktoft bliver vært for eSuperliga-finaleshow i Forum
Tiger Woods og GOLFTV offentliggør eksklusivt og langsigtet globalt samarbejde
Største FIFA-event nogensinde på dansk jord: eSuperliga Playoffs spilles i Forum
Eksklusivt på Kanal 5: Nu står Brittas døtre frem
Høje forventninger fra eksperterne: eSuperligaen bliver nervepirrende
Discovery viser PGA TOUR i Danmark fra 2019 og annoncerer global streamingtjeneste
Dyresex, afpresning og pædofili: Kanal 5 sætter jagten ind på sexkrænkerne
Byd velkommen til eSuperliga!
Mirakler for åben skærm
Kanal 5 offentliggør stjernespækket cast i Gidseltagningen 2
US Open: Wozniacki på Grand Slam-jagt
Nu kan du opleve fremtidens landsholdsstjerner på Kanal 5
6'eren i kæmpetransfer: Thomas Gravesen ny Premier League-ekspert
Masser af fest, fart og følelser på Discovery Networks Danmarks kanaler til efteråret
Stort internationalt sangprogram til Kanal 5
AGF - mellem håb og håbløshed
Johannes Lassen vinder international pris for sin rolle i 'Gidseltagningen'
Kanal 5 går i optagelse med 'Gidseltagningen 2'
Discovery og PGA Tour skaber banebrydende, globalt golftilbud
STOR GIRO-SATSNING PÅ KANAL 5, EUROSPORT OG EUROSPORT PLAYER
TRE NOMINERINGER TIL ’GIDSELTAGNINGEN’ VED TV-FESTIVALEN i MONTE CARLO
Kim Walls forældre i stort interview på Kanal 5
Ny Eurosport Player i luften
Discovery overtager medievirksomheden Scripps
Peter Madsens elskerinde: "Det kunne have været mig" - Kanal 5 kortlægger ’Ubådssagen’ i ny dokumentarserie
Discovery/Eurosport klar til 4.000 timers vinter-OL
Danmarks 5-1 sejr gav seertalsrekord til Kanal 5 - igen
Ny landsholdsrekord
Stjernefrø i spidsen for Discoverys OL-dækning
Landskamp mest sete Kanal 5-program nogensinde
Flere stærke programnyheder til efteråret
Kanal 5 større end TV3
Eurosport går backstage hos Randers FC
Kanal 5 haler ind på TV3
Discoverys annoncenetværk har vokseværk igen
Kanal 5 klar med årets landsholdsfodbold
Discovery har de bedste fodboldkampe
Få de bedste nyheder fra huset,
jobopslag og cases på Linkedin.