LEDIGE JOBS

Nordic Scheduling Manager til vores nordiske programplanlægning

Studentermedhjælper til salgsafdelingen

Praktikant til PR og Kommunikation

SoMe Praktikant til sporten

SoMe Praktikant til foråret 2019

Digital Praktikant til entertainment og streaming

UOPFORDREDE ANSØGNINGER

Hvis vi har nogle ledige stillinger, kan du se dem her på siden.

Du er også altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning til HRdk@discovery.com. Alle ansøgninger behandles naturligvis fortroligt.

VORES AFDELINGER

Hos Discovery Networks Danmark er vi cirka 150 medarbejdere og vores dagligdag er præget af dynamik, uformel tone og højt tempo. Vi er fordelt på to adresser i Danmark:
Ledelse, salg & administration holder til på H.C. Andersens Boulevard i hjertet af København. Her findes følgende afdelinger:

Salg

Vi er en kommerciel virksomhed, som får en del af vores indtægter gennem annoncesalg primært på tv, men også på digitale platforme. Under salgsafdelingen er også vores tv-plannerafdeling, som håndterer og planlægger annoncørernes kampagner.

Distribution

Vores andet indtægtsben er vores distributionsaftaler med de danske tv-distributører, som håndteres i vores distributionsafdeling.

Program

Programafdelingen udvikler, planlægger og indkøber vores programindhold i samarbejde med danske og internationale produktionsselskaber. Afdelingen tæller programredaktører, indkøbere og analysefolk.

Digital

Vores digitalafdeling udvikler og vedligeholder vores streamingtjeneste Dplay. Digital har også ansvaret for det digitale video-netværk Discovery Premium Video Network (PVN), hvor Discovery Networks sammen med en række fremtrædende danske webmedier formidler annoncering ved premium video content.

Marketing

Marketingafdelingen markedsfører vores programindhold på både vores egne og eksterne platforme. De udvikler annoncer, trailers og digitale kampagner. Her ligger også vores presseafdeling, som sørger for god pressedækning af vores kanaler og programmer.

Administration og support

Vi har derudover forskellige supportfunktioner som HR, økonomi, juridisk afdeling og IT.

Hele vores produktion og sport holder til i Mileparken i Skovlunde, hvor vi har egne studier og produktionsfaciliteter. Her findes: 

Produktion

Produktionen omfatter et team af produktionsfolk og teknikere, som tager sig af de tv-produktioner, vi selv står for (primært sportsproduktioner) og det arbejde, der er både før under og efter optagelser.

Sport

Sportsrettigheder fylder meget hos os, og derfor har vi en stor sportsafdeling, som sørger for produktionen af al den sport, vi sender på skærmen – alt fra de største fodboldrettigheder til snooker-turneringer.